Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után újra együtt?
Kb. 1 évet voltunk együtt, ebből 8 hónapot közös háztartásban, voltak viták, ezért sajnos szakítottunk.
Azóta eltelt 3 hónap, de az exem nem tudja mit akar... egyszer azt mondja sokat gondol rám, és reméli a közeljövőben újra együtt leszünk, és azért tartsuk a kapcsolatot... majd 1-2 héttel
Később eltűnik, majd kijelenti többet ne keressem, ismerkedjek inkább... WTF?
2 opciót látok.
1,
Nem tudja mit érez, mit akar és egy érzelmi hullámvasúton ül. " se veled, se nélküled "
2,
Elkezdett ismerkedni, ha koppan akkor rám ír, ha úgy érzi egyenesben van, akkor meg lekoptat....
Meg vannak erzelmei, az biztos. Hagyod hogy erzelmi hullamvasuton legyen,ha tartod vele a kapcsolatot. Dontsd el te mit akarsz es viselkedj aszerint. Nem hagyod nrki hogy lezarjon teged.
Az meg nem vetheto a szemere hogy harom honappal szakitas utan ekezd ismerkedni..
Utolsó:
Nyilván nincs már hozzá közöm, ha ismerkedik. Én is elkezdtem ismerkedni, 1 nappal ezelőtt :) de én még mindig szeretem, igazából a távolság döbbentett rá, hogy nekem ő kell. Én vissza szeretném őt kapni.
Eltelik 1-2 hét, és valamilyen indokkal rám ir, utána eltünik... Na ez, ami kikészit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!