Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után meggondoltam magam?
6evig voltunk egy pár a jelenlegi párommal.(régen is együtt éltünk) Majd ő szakított 2eve.
Újra felkeresett, hogy megbánta. Ő még nem akart hozzám költözni ..de én mondtam mivel úgy éreztem O a mindenem mai napig ne húzzuk az időt...és. Hozzám költözött. 2honapja.
De rájöttem ez a lány nem az a lány akit régen szerettem.
Teljesen megváltozott....és már nem szeretem...
Nagyon gáz lenne ha szakitanék vele ezek után?
Hát ha nem szakítasz, az nagyobb gáz.
amúgy mi a terv, hogy azon aggódsz, gáz vagy nem?
terv nincs. csak tényleg sajnálnám szegényt. hozzám költözött minden cuccát áthoztam stb stb.
aztán mondom neki, bocsi mégse megy vigyük mindenedet újra haza.. és téged is..
Te vagy az a srác, aki kidobta az aktuális nőjét az exe miatt.
Igen, dobd ki az exed, de a másik lányt továbbra is hagyd békén. Legyél kicsit egyedül, utána építs új kapcsolatot.
pont az a legfurcsább számomra, hogy két éve ő hagyott itt engem...
futottam utána másfél évig.
és pont én nem akarom ezt az egészet ???? hülye vagyok ?
Nem vagy hülye. Illúziót kergettél.
Én 4 hónapig vártam az exemre, mire visszatért. És bizony rájöttem, hogy korántsem az az ember, aki után hónapokig sírdogáltam.
Persze ennek ellenére megvisel azóta is az újabb szakítás, de mellette is csak szenvedtem.. Van ilyen, megláttad a valóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!