Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tudom még szerezni Őt?
Figyelt kérdés
Két év ismerkedés, chatelés után fél évet voltunk együtt. Nagyon szerettük egymást. Sajnos volt egy vitánk, úgy tűnt szakítottunk. Ezért úgy alakult, hogy külföldre költöztem a szüleimhez. De időközben kibékültünk és már nem tudtam megakadályozni a költözést, ezért tényleg szakított. Egy hónap telt el, próbáltam elérni, azt mondta ne keressem. Ha haza költözök két szék közül a földre eshetek, de nem bírom elengedni...2022. ápr. 15. 13:12
1/8 A kérdező kommentje:
A szüleim ellenzik, de tudom, hogy nagyon szeretett... 23/F
2022. ápr. 15. 13:14
2/8 anonim válasza:
Ha azt mondta ne keresd, akkor ne keresd.
3/8 anonim válasza:
Akkor se tudtad megtartani, mikor a közelben volt. Most esélytelen.
Engedd el! Keress újat, helyben, és lehetőleg élőben.
4/8 A kérdező kommentje:
Az volt a baj, hogy együtt akart élni velem, de nem tudtam megoldani.
Most meg lehetne, ha vissza fogadna...
2022. ápr. 15. 13:30
5/8 anonim válasza:
#4: Te költöznél hozzá? Azt eddig is megtehetted volna.
Kivesztek egy lakást a spórolt a pénzedből? Meddig lesz elég? Se munkád, se semmi.
Veszel egy ingatlant a pár hónap alatt spórolt pénzedből? -> Taníts, mester!
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudtam megtenni, mert kutya volt nálam és nem vihettem.
A kutya már itt van a szüleimmel.
Most már tudnék dolgozni is.
2022. ápr. 15. 13:39
7/8 anonim válasza:
Figyelj, nem éri meg. Szakított veled mert nem tudtál összeköltözni vele? Szerintem ez nem oké.
8/8 anonim válasza:
Szerintem te is érzed, hogy ez egy mondvacsinált ok. Aki nem tud várni addig, amíg a másik fél megoldja az akadályozó tényezőket, az nem akarja azt a kapcsolatot igazán. Erre hívatkozva szakítani, egy olyan ok miatt, ami rajtad kívül álló volt, de lehetett tudni, hogy később megoldható, ráadásul ilyen fiatal korban - csak ürügy. Most fáj ezzel szembenézni, de jobb, ha hagyod ezt az embert. Ha visszafogadna is, később lenne más ürügy, ami miatt bűntudatot keltene benned vagy ami miatt szakítana veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!