Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély? Hogyan tudnám vissza szerezni?
3 honapja van vége. egyoldaluan kerestem . azaz a férfi önbecsülésem félre raktam és loholtam utána mint egy kutya de mindig csak kiosztott . pár hétig magam alatt voltam aztan megint mentem utána. nem volt hajlandó elöbe meghalgatni mindig elutasitott . a probléma az volt hogy én kimentem Ausztriába dolgozni a pénz miatt igy távkapcsolatt lett . Minden csütörtök este haza mentem és vasárnap este vissza mentem dolgozni. aztan jött egy másik munka utána márcsak 2 hetente tudtam hazamenni de mégjobban kerestem. otthon nagyon rosszul kerestem ezért ez nagyon jó megoldás volt. 3,5 évig csináltuk igy . Ö munka nélküli lett a covid miatt egész év kiesett neki . egyre többet unatkozott és aztan a szülei és barátai hátására szakitott velem hogy ez nem élet. még 2 év kellene és tudnék venni egy sajátlakást hitel nélkül . megterveztünk mindent hova költözünk , hol veszünk lakást, én nagyon szerettem volna 3 év mulva gyereket csak elöször fix alapot akartam felépiteni. (családi segitség nincsen sajnos) .
aztan amikor hazajöttem és találkoztunk minden rendbe volt. aztan ultimátomot adott vagy haza jövök vagy vége hát vége lett mert covid miatt nem lehet munkát találni környének + 3 müszakos gyárba nem szeretnék menni.
Neki egy teljes év kimaradt elötte meg csak otthonrol dolgozott heti 20 orát kb 150e netto ha én is hazajönnék 240-320e netto maximum de sajnos abbol nem lehet 5-6 jutni. jelenleg kint 700e keresek utazás és szállás ingyen van . igazabol csak kaja kell költenem .
Igen porbáltam hogy jöjjön ki hozzám de azt mondta nem szeretne a családja és barátai nélkül egy idegen országba lenni.
Nekem nincsen baráti társaságom minden szabad idömrá szenteltem . hat igen most ugy az egész életem egy újratervezés . az a baj én tiszta szivemböl szeretem és már ugy vagyok vele hogyha ettöl boldog hogy nélkülem akkor beletörödöm .
Aztan azt mondta inkább letilt minden honnan mert hogy azt javasolták attol majd könnyeb lesz mind kettöknek. aztan tiszteletbe tartottam azota nem kerestem nem irtam . de ö sem .
Én azt érzem hogy van egy másik személy az életébe csak nem meri elmondani.
Igen tudom én is hogy itt lenne az ideje feladni de szeretem . és egyszerüen fogalmam sincs mit tegyek .
Mondd el (írd meg) neki, amit ide írtál és kérjed a türelmét.
Egyúttal biztosítsd, hogy csak vele van kapcsolatod és senki mással. Azt is megemlítheted, hogy szenvedsz és komolyan gondolod vele mindazt és úgy, ahogyan eddig megbeszéltétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!