Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a nőt ? Sokat hibáztam de szeretném vissza szerezni !
"erre se volt hajlandó"
"Rengeteg bennem a tüske amit meg szerettem volna beszélni"
Itt nincs mit megbeszelni. O mar mondta, hogy nem, akkor nem.
Jó lenne tudni, milyen hibákat követtél el, hogyan viselkedtèl, mit mondtàl neki szakítás után, egyértelműen utaltál-e rá, hogy bocsànatért esedezel, vagy ezt adtad elő, hogy meg akarod beszélni, mert sok benned a tüske? Mert elég nagy különbség van a kettő között.
Ha lenne egy exem, aki hibát hibára halmozott, és utólag is azzal jönne, hogy ő benne sok a tüske, hát én se lennék rà kíváncsi.
Én a helyedben őszintén leírnàm neki egy hosszabb üzenetben, hogy miben hibáztam, és bocsánatot kérnèk.
Hát, nekem nem úgy tűnik a stílusodból, hogy bocsánatért esedeznél. Inkább olyan, mintha az igazadat próbálnád bizonygatni. Így valóban fölösleges keresni, ha tovàbbra is saját magadat próbálod igazolni.
Szakított, nem ismered el valójában, hogy elhanyagoltad, akkor mit akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!