Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora hiba volt vele újra osszejonni?
1 évig voltunk együtt, nekem ő volt az első komoly kapcsolatom, előtte volt 1 barátom egy 3 hónap. én 18 voltam o is, mikor osszejottunk fel év van köztünk. Neki már volt elég sok barátnője (5) de en voltam a legtovább. Amennyire mesesen indult az a kapcsolatunk annyira rossz lett a vegere. Az elején minden percemet vele akartam tölteni, de ezt belattam hogy nem jó ötlet.
Amiért szakítottunk az a megcsalas volt, tudtommal csak egyszer, de nala nem lehetett tudni. Én szakítottam vele, és borzalmas időszak volt számomra, rengeteget sírtam, és nagyon rossz volt, majdnem 2 hónapig teljesen a föld alatt voltam lelkileg. Amikor végre kitalaltam hogy nem érdekel, lássa csak mit vesztett és elmentem bulizni, ott volt o is. Ez teljesen veletlen volt, nem megbeszélt. Csokoloztunk. Nem is egyszer. Sajnos, az éjszakát is nála töltöttem, és az volt benne a legrosszabb hogy még csak részeg se voltam, és ő se. Utana újra elkezdtunk beszélgetni, és találkozni rendszeresen, tudom tudom hulye voltam. Egyre több időt töltöttünk megint együtt amikor közölte hogy szerinte adjunk magunknak megegy esélyt, persze én meg mindig totál oda voltam érte, bele is mentem. Kb 3 hónapot voltunk együtt másodjára, szintén megint megcsalt, és megint én fejeztem be. Utana sokáig nem hagyott békén, és hogy nagyon sajnálja, részeg volt soha többet stb. Persze nem válaszoltam neki soha. Most meg úgy érzem megint össze fogok omlani hónapokra amit nem lehet mert idén erettsegizek, anyuek azt mondták hogy nem is értek én az okos ember hogy tudtam ekkora hibát elkovetni, mert ami egyszer nem működött, nem véletlen
Igen, óriási hiba volt összejönni vele. Gondolj bele, most mennyivel előrébb lennél, ha nem emiatt az idióta miatt keseregnél.
Viszont a múlton már nem lehet változtatni. Tekints erre úgy, mint egy lecke. Most már koncentrálj magadra, a tanulásra. Nyáron pedig újra mehet az ismerkedés, találsz te sokkal jobbat is, ebben biztos vagyok
"Amiért szakítottunk az a megcsalas volt, tudtommal csak egyszer, de nala nem lehetett tudni."
Ezen a ponton megállok az olvasással hogy begépeljem: Igen, óriási hiba volt.
Kíváncsiságból azért tovább olvasom, bár nem hinném hogy változtat bármit. :D
Végigolvastam. Rosszabb mint hittem. Óriási hiba volt, sajnos utólag már nem tudsz mit kezdeni azzal ami megtörtént. Használd tanulópénznek és többször ne hagyd magad így átbszni és kihasználni. Legyen önbecsülésed!
Mit szeretnél hallani? Nyilván az volt.
Remélem eszedbe nem jut harmadszor is kipróbálni, hogy milyen érzés. Tanulj belőle, és még 1x ne kövesd el ezt a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!