Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan eset, amikor szakítás után pár hónappal lefeküdni az exeddel nem egy óriási hiba? Többi lent
Addig nem fog egyikőtök sem továbblépni, amíg összejártok. Mindkettőtöknek vannak lelki sebei, amit a szakítás utáni szexeléssel újra és újra feltéptek.
Kérdésedre a válasz: Nem tudok olyan esetről, amikor jó ötlet lenne az exszel szexuális kapcsolatot folytatni.
A gyógyuláshoz a minimum, hogy nem feküdtök le többet.
Én már volt, hogy szakítás után párszor összefeküdtem exszel, de ott már rég nem volt semmilyen érzelem egyikünk oldaláról sem, és addigra már mindkettőnknek volt egy-két kapcsolata mással is. Baráti viszonyban szakítottunk és maradtunk még sokáig kedves ismerősei egymásnak, szóval így nem éreztem hibának.
De amit te mondasz, az nem segít a gyógyulásban és a lezárásban. Értem, hogy jó a szex és hiányzik, de ha vele továbbra is összejártok, akkor csak késlelteted a lezárást. Ha már nincsenek érzelmek és nem gyászolod a kapcsolatot tovább, akkor esetleg lehet ilyet játszani, de ahhoz- ezek szerint- több időre van szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!