Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiba szakítás után hamar újra kezdeni?
Szakitott velem a baratnom momdva mert o kiszeretett belolem, nagyon fajt kapartam erte de elfogadtam, aztan ujra akart engem elkezdtunk baratilag talalkozni.
Majd mar szorosabban egyutt lenni, kozben kiderult megcsalat.. En jottem ra o nem merte elmondani allitasa szerint mert felt hogy orokke vege lesz.
Szeretem ot de az eszem azt sugja ennek nem lesz jo vege.
Ti mit tennetek? Megcsalasa egy szinten foglalt fiuval volt, akit ismerek is..
En sem voltam szent a kapcsolat alatt! De nem is szakitottam vele, nem dobtam volna el ot egy alkami erzes miatt.Igen nem talalkoztunk sokat a korona miatt de ezert kiszeretni..
Mivel Te sem voltál szent a kapcsolatotok alatt, abból azt következtetem, hogy nem is igazán szeretted, csupán jó volt, mert aznap Ő nem volt kéznél, Te pedig tele voltál... és enyhítened kellett.
Ne jöjjetek össze, nem igazán kelletek egymásnak.
Igen pont ezert nincs jogom palcat torni felette, de nagyon szerettem.
Most mar kevesbe.
Mikor szeretted nagyon? Amikor megcsaltad?
Most már kevésbé szereted. Újból tanácsolom: ne kezdjétek újra.
Ffi/79
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!