Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni depresszióval mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
2,5 éves kapcsolatomnak lett vége 3 hónapja, azóta semminek nem tudok örülni, hiába vagyok családokkal, barátokkal az se segít...Folyton rosszkedvű , szomorú vagyok :( Pedig a kapcsolat előtt, alatt mindig is pozitív jókedvű ember voltam, aki céltudatos... Azóta ebből semmi sem igaz rám
A szakítás után nem látom értelmét az életnek,semmi nem tesz boldoggá...
Mit tehetnék? Más is volt már hasonló helyzetben?
20/L
2020. febr. 22. 12:17
1/6 anonim válasza:
igen. Az első egy év után múlt el. Minden emberre érdeklődés nélkül néztem, mint egy robot, kihalt voltam belül. Azóta meg volt olyan is, hogy új pasival vigasztalódtam, ami eleinte rossz volt, másikra emlékeztem közben, de aztán elmúlt.
3/6 anonim válasza:
Nálam is ugyanez volt, 2 éves kapcsolat után.. kb fél év kellett hozzá, hogy rendbejöjjek. Az idő mindent megold☺️
4/6 anonim válasza:
Az nem depresszió, csak szomorúság.
5/6 anonim válasza:
4# De bizony egy fájdalmas szakítás könnyen depresszióvá fajulhat.. Rajtad is múlik, hogyan dolgozod fel. Vagy sikerül túllépni, vagy jön a depi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!