Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás vagy válás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás vagy válás után miért nem szakadnak el egymástól teljesen a felek főleg ha nincs közös dolguk, így nincs miért találkozniuk és beszélniük?

Figyelt kérdés
Van most 7 hónapja kapcsolatom egy érett gondolkodású 48 éves nővel.7 hónap alatt amíg sülve főve együtt voltunk nem volt semmi rossz dolog,mert észre vettem volna. Azt mondta mindig,hogy csak én vagyok neki és milyen jó,hogy vagyok stb stb.. A volt párját is ismerem akivel nincs egész 2 éve,hogy szakítottak. Egyszer találkoztunk ezzel a sráccal és jelenlegi párom felszólította,hogy legyen már neki is valakije,ismerkedjen. Volt úgy,hogy be is akarta fűzni neki az egyik barátnőjét..tehát semmilyen érzelmi viszony nincs már köztük ugyebár ha ilyenek megtörténtek. Oké,, de 2 hete kiderült,hogy néha éjszaka találkoztak beszélgetés erejéig kint a kapuban, később pedig volt csókolózás és szex is. A párom ezt nem is tagadta. Azt mondta,hogy valamit érez iránta de nem szerelmet,mert akkor vele lenne nem velem,kvázi nem szakított volna. Dehát mi a francért nem lehet elszakadni minden értelemben? Ha egyszer ex,,akkor mi a fenének kell találkozót megbeszélni, és mi a fenéért tetszenek egymásnak? Valaki írjon már érthető választ! Most komolyan.. én nem várhatom el azt,hogy ne foglalkozzanak egymással meg ne érezzenek semmi szimpátiát vagy mit tudom én mit. Akkor minek kellett kapcsolat a barátnőmnek velem?
2020. febr. 19. 15:49
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Most az,hogy már nem szereti de van köztük még némi kémia az jó nekem? Durvára nem lett jobb,
2020. febr. 19. 15:52
 2/12 anonim ***** válasza:
28%

Két ember, akinek van közös múltja, de már semmivel nem tartoznak egymásnak, így felhőtlenül jól tudják érezni magukat együtt. Ez természetesen nem egy érett, felnőtt hozzáállás. Máskülönben nem csalna téged az exével. Amúgy ez nálad nem ok a szakításra? Csak mert az írásodból az jön le, hogy bosszant a dolog, de kb. olyan intenzitással, mint mondjuk egy folyton csöpögő csap. Szóval a te 48 éves nőd nem nevezhető érett gondolkodásúnak, mivel a hűségről kb. annyi fogalma van, mint egy bulikázós tizenévesnek.

Visszatérve a kérdésedre, biztos rendes fickó vagy, te képviseled az életében az állandóságot, stb. Csak nekem úgy tűnik, hogy ő most a második fiatalságát éli, és nem viseli a kötöttségeket. Döntsd el, neked ez így jó-e. Szerintem ő jelenleg nem alkalmas semmi komolyra.

2020. febr. 19. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy a párod összefeküdt az exével?

Hát ne haragudj, de ezek után balek vagy, ha megtűröd magad mellett.

Nyilvánvaló, hogy még valami köztük. De a Te szempontodból édesmindegy, hogy mi, nem? Nem mindegy neked, hogy azért csalt meg, mert érez még valamit vagy csak mert éppen dughatnékja támadt? Nem tisztel, nem szeret téged ez a nő.

2020. febr. 19. 16:15
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Mi ez az ökörség hogy "második fiatalság", meg "második tinikor", stb?

Sokan vágynak fiatal korban is komoly kapcsolatra, és nem szórakozni akarnak úgyhogy ha valaki a "fiatalságát éli", az nagyon gyakran nem szórakozik. Ez a nő épp szórakozik, de semmi köze a "második fiatalsághoz", mert ez annyira ledegradáló. Teljesen felesleges terjeszteni ezt a hülyeséget, mert már több helyről hallottam.

2020. febr. 19. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a világ nem bináris. Az emberi elme szeretné annak látni, de közben meg nagyon nem az. A "nem ismerem, utálom" és az "ő a mindenem" között elég széles a skála. Attól, mert szakítanak, vagy elválnak, még nem lesznek ismeretlenek egymás számára.

Az már más kérdés, hogy talán ameddig még összejárogatnak dugni, nem kellett volna mással összejönni.

2020. febr. 19. 16:23
 6/12 A kérdező kommentje:

Természetese,hogy csalódtam és már nem akarok tőle semmit.

De én egy konzervatív komoly nőnek ismertem meg. Ha ő ilyen,akkor milyen lehet a többi?

Változókorban minden nő megbolondul vagy mi a fene?

Én tényleg csak az okokra voltam,lettem volna kíváncsi..oké megkaptam,hogy mért,de hogy is mondjam..egy ilyen válasz nekem vajon megnyugtató? Na ezért jó inkább egyedül. A nők megőrülnek 40 felett. Kivétel nélkül. Még Teréz anya se volt szent szerintem. De persze a férfi legyen hibátlan.. még fél szemmel se nézzen senkire.

2020. febr. 19. 16:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Nézd, azt hogy pontosan miért csinálta ezt a barátnőd, mi nem tudhatjuk. Én így ismeretlenül azt szűröm le ebből, hogy a másik férfi valamiben jobb, mint te. Ha nem így lenne, akkor veled lenne szerintem. De ez csak az én véleményem, nyilván valamennyire magamból indulok ki.
2020. febr. 19. 16:48
 8/12 A kérdező kommentje:

De ha jobb, vonzódik még hozzá..akkor minek kell szakítani?Ha még durván össze is vesztek volna és már kiszerettek is egymásból ha van ffi és nő között szexuális vágy akkor együtt kell maradni és kész. Mert előbb utóbb ez a helyzet alakul ki amit velem tett.

Vagy akkor legyen a csajom.. most már volt csajom örökké szingli és élje az életét nem? Az ilyen nőknek nem való párkapcsolat szerintem! talán már nem is tudnak szeretni!

2020. febr. 19. 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
60%

"A nők megőrülnek 40 felett. "

Miért? Tán 40 alatt mind komoly és hűséges?

2020. febr. 19. 17:09
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert a nők szeretik, ha a pasik körülöttük legyeskednek, fényezik az egojukat, a pasi meg potyadugásra vár.

Nagyon fel tudja dühíteni őket, ha a dobott pasi megszakít velük minden kapcsolatot, ezt tapasztaltam az exemen, pedig mondtam neki, hogy oké, ha szakítani akar, legyen, a jól ismert "legyünk barátok"-at felejtse el, innentől mi idegenek vagyunk egymásnak.

2020. febr. 19. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!