Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És ő nem érdek ember?
Szakítottam vele, mert túl sok fájdalmat okozott nekem és bosszú álló is de tagadta ezt is mint ahogy sok mást is.
És ő lakott nálam meg kértem költözzön el, mert nem akarom hogy itt éljen velem ha már csak idegesít és ha rá nézek csak rossz emlékek jutnak eszembe róla. Erre ő azzal jött csak akkor költözik el, ha oda adom neki a 30ezret amit a háztartásba költött, és akárhogy számoltam nem jött ki annyi mert a pennyben 10est költött ebből 4ezer cicara ment a Tescoban Max 2ezer ment el a coopban is Max 4ezer ment el és durvázva is a háztartásba 20as ment el, és nem 30 20ast is adtam neki hogyha ez kel hogy menjen akkor kifizetem neki csak menjen és utána még azzal jött hogy adtol ő még szeret. És az anyjától kért 100ezret hogy elmehessen albérletbe.
Nem normális, kis szarrágó.
Akkor inkább már zárcserére költs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!