Európában miért ünneplik Trump beiktatását?
Miért érdekli annyira az európai átlagembert? Oké,hogy a világ "legerősebb" országa az USA(fontos az idézőjel) és egyben főszövetségesünk a Nagytesó,de ez a szövetség pusztán érdekjellegű. Európa csupán érdekszféra,semmi több.
Szóval most nem csak Trumpról van szó,hanem magáról a beiktatásról,az Egyesült Államokról. Messiásként ünnepelünk egy országot,amelyik a fél világot szétbombázta.
Komolyan nem értem. Az emberek ennyire szűklátóak?
Én nem ünneplem. A begyepesedett emberek ünneplik csak.
Én látom, hogy egy felelőtlen, bunkó pojáca lett megválasztva a nyugati világ élére.
Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap mikor beszélt a tv-ben felálltam,és kihúztam magam.
Büszkén néztem ahogy beszél, és az járt a fejemben, most végre újra jön az aranykorszak az usa-ban(70-80as évek).
A végén durrant egy pezsgő is.
Ha tehettem volna, elutaztam volna a beiktatási ceremóniára, de sajnos már előre le volt foglalva minden szállodai szoba.
Pontosan erről van szó.
Egyszerűen agybetegek vagytok.
"Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap mikor beszélt a tv-ben felálltam,és kihúztam magam.
Büszkén néztem ahogy beszél, és az járt a fejemben, most végre újra jön az aranykorszak az usa-ban(70-80as évek).
Ha tehettem volna, elutaztam volna a beiktatási ceremóniára, de sajnos már előre le volt foglalva minden szállodai szoba."
Na erről beszélek...
Mit érdekel téged egy kizsákmányoló ország?
1920-as évektől kezdve,tehát lassan 100 éve ugyanaz a forgatókönyv megy.
De igazad van,ünnepeld. Biztos exportra termelik a híres demokráciájukat.
"Nem tudom ki hogy van vele, de tegnap mikor beszélt a tv-ben felálltam,és kihúztam magam.
Ha tehettem volna, elutaztam volna a beiktatási ceremóniára, de sajnos már előre le volt foglalva minden szállodai szoba.
"
Na itt a válasz.Ilyen emberek között élünk.
Bocs, lemaradt.
Kettős állampolgár lennék.
Gondolom így már érthető:)
értsd már az iróniát:D
Szerintem tized annyi embert se mozgatott meg Trump győzelme vagy beiktatása mint mondjuk egy újabb Barca vagy Real bajnokok ligája győzelem. Szóval én nem nagyon érzékelem ezt az ünneplést.
Az meg hogy mindenki vár valamit természetes, mert mint te is írtad az érdekszférájuk vagyunk, szóval az hogy ők mit csinálnak az komoly kihatással van a mi életszínvonalunkra és lehetőségeinkre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!