Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolat utáni szakítás vagy válás után hogy kezelitek/kezeltétek a kínzó magány érzését?
Felmentem társkereső oldalakra, és csajozni kezdtem.
Minek szenvedtem volna?
1-2 héten belül megvolt a folytatás mással.
Most is ezt tenném, ha válnék.
Mindenkeppen javasolt az emberi tarsasag. Keresd a baratnok, rokonok tarsasagat. Egyreszt hamarabb kijossz a godorbol lelkileg, ha ertelmesen toltod el a most hirtelen rad szakadt szabadidodet, masreszt meg szokott esni az a "csufsag", hogy a keretlenul is el fognak kezdeni ajanlgatni neked szobajoheto ferfiakat es persze ugyanez igaz visszafele is.
A sport segithet levezetni a felesleges energiakat. A kerdesedbol azt veszem le, hogy gyerek sincs. Vagy esetleg kirepult mar? Azt mar felve emlitem meg, hogy haziallat? Sokaknal kizaro ok, egy kutya, vagy egy macska is, de a szomszed imadni fog, ha elviszed neha a kutyajat setalni, meg dogonyozni. Nyilvan semmi nem potolja a tarsad, de ez csak egy kovetkezo lepes lesz, addig a sajat eletedet kell ujra kitalalnod es elned.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!