Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha hiányzik az exem, de abban sem vagyok biztos, hogy szerettem-e őt valaha?
Majdnem 2 évig voltunk együtt, novemberben szakítottunk, nekem első kapcsolatom volt. Mind a ketten rengeteg hibát követtünk el. Sok sérelem ért (ahogy biztosan őt is sokszor bántja/bántotta a viselkedésem), de ennek ellenére mindvégig azon voltam, hogy ne eldobjuk a kapcsolatunkat, hanem próbáljunk rajta javítani. Már lecsillapodtak a szakítás utáni kedélyek, beláttam, hogy nem működött, azt is tudom, hogy nem arra van szükségem, amit ő nyújtani tudott, mégis időnként nagyon tud hiányozni. Nem akarom elhinni, hogy az lenne a szerelem, amit átéltem az elmúlt években (a viselkedése miatt egyáltalán nem éreztem magamat érzelmileg biztonságban, bizonytalan voltam, rengeteget sírtam, úgy érzem, többet elvett belőlem ez a kapcsolat, mint adott volna). Mégis várom, hogy keressen. Már az is megfordult a fejemben, hogy csak az egóm miatt. Bánt(ott), hogy eldobott, mert komolyan terveztem vele a sok hülyeség ellenére is.
Normális érzés, hogy azt akarom, ő is "szenvedjen" kicsit miattam, vagy legalább mutassa, hogy nem vagyok neki jelentéktelen egy felkereséssel? Mikor fog ez elmúlni? :( nem akarok már vele foglalkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!