Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha képes vagyok tönkretenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha képes vagyok tönkretenni az életét, mindent felégetni, akkor szerettem valaha igazából?

Figyelt kérdés
Sok konfliktus, egymás megalázása, majd szakítás az előzmény. Nemet direkt nem írok, korban közel vagyunk a 30-hoz...
2016. jan. 26. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Különben nem gyűlölnéd ennyire.
2016. jan. 26. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha felgyujtottad a hazat akkor annyira nem szerethetted.
2016. jan. 26. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Lehet, hogy csak beteg vagy.
2016. jan. 26. 17:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk betegek.
2016. jan. 26. 17:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Én is voltam hasonló cipőben, sok megalázás miatt totál kifordulva, bosszúszomjasan.

A szeretet nem azt jelenti, hogy mindent benyelsz, a harag is természetes érzés, de ha szeretsz valaki, mégse akarsz ártani neki.

Úgyhogy érdekelne engem is a válasz.

2016. jan. 26. 18:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Valaha igen, csak most nem. De tapasztalataim szerint a bosszú nem is arról szól, hogy a másikat utálod, hanem hogy magadat, csak nem tudod jól kezelni.
2016. jan. 28. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
igen. ez is emberi érzés. gyarlok vagyunk. ha már felismerted a problémát, beszéljétek majd egyszer meg.
2016. jan. 28. 20:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Utána a szemére hányom majd. De előbb Thor pörölye csap le.
2016. jan. 28. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!