Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor jutottatok el arra a pontra, hogy már magasról tesztek rá, lesz-e valaha férjetek/feleségetek, vagy egyáltalán párkapcsolatotok?
Egy ideje. :D
Rosszabbul nem érzem magam, aztán majd kiderül.
Nem tudom már. 2014 októberében elég csúnyán elbuktam egy lehetőséget és azóta leszarom a dolgot.
Nem vagyok boldog, inkább csak fásult.
Egy sz,,ar kapcsolatom urán,amit vagy milliószor próbáltam lezárni,de az idiótájával nem lehetett!
Aztán eldöntöttem,hogy inkább megdöglök egyedül,de még egyszer olyen csávóval l,akivel nem jó nem maradok!
Rá egy hónapra megismertem a vőlegényem.
Nemsoká esküvő... :-)
Olyan 2-3 éve szoktatom magam a gondolathoz,és a körülöttem lévőket is.Hiába nem hiszik el,majd rájönnek idővel...
Annyival lett könnyebb,hogy nem agyalok rajta annyit,nem stresszel,és egy fokkal bátrabb is lettem az életemben.Szóval összességében sokkal jobb lett.
24/F
23 évesen, vagyis lassacskán 4 éve.
sokkal nyugodtabb az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!