Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eszébe jutok valaha? 27n

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eszébe jutok valaha? 27n

Figyelt kérdés
Régen nagyon jó barátok voltunk páran, 16-18 évesen. Aztán széthullottunk, azóta nem nagyon tartjuk a kapcsolatot egymással. Én később kerültem a csapatba, ők már gyerekkoruk óta jó barátok voltak, és így együtt nagyon teljesnek éreztük magunkat. Volt köztük egy srác, aki nekem nagyon fontos volt, vele bonyolult volt a kapcsolat. Mi később kb. 20 évesen nagyjából egy évig tartottuk a kapcsolatot, ami szinté bonyolult volt (minden volt köztünk, de nem jártunk). Ezután végleg megszakadt, és már nem tudom őt elérni sem. Neki azóta kapcsolata van. Tudom, hogy már nem leszünk ugyanolyanok, és nem is azt akarom, csak úgy néha elgondolkozom azon, hogy vajon eszébe jutok-e néha. Talán most nem vagyok már neki fontos, de abban biztos vagyok, hogy egykor nagyon fontosak voltunk egymásnak emberileg, barátilag.
2016. jan. 23. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Erre egyedül ő tudna válaszolni, a gyakori népe nem lát a fejébe.
2016. jan. 23. 11:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ezzel tisztában vagyok. Csak érdekelne, hogy ti hogy gondoljátok. Voltatok hasonló helyzetbe, esetleg a másik oldalon?
2016. jan. 23. 11:54
 3/4 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Persze, hogy voltunk hasonlò helyzetben. Mùltja mindenkinek van, kinek milyen. Mindenki szakadt el emberektől, baràtoktòl, szerelmektől. Ès tény, hogy mi nem làtunk a fejébe, de feltételezem, hogy eszébe jutsz, hisz az embernek a jò és valaha fontos dolgok fel-fel villannak.
2016. jan. 23. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem mindig meseli ez a srac h 20 evesen nagyon fontos volt neki egy csaj. Meg persze a tobbi csaj is fontos volt neki, azt is hozzateszi.

Ne a multon agyalj, tegyel a jovodert inkabb, en is inkabb azon vok, mert a mult az mar elmult frankon, es nem tudom visszacsinalni a dolgokat sajnos, pedig ha tehetnem sok dolgot modositanek.

2016. jan. 23. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!