Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri feladni magamat és mindent amit valaha szerettem, csak hogy megtartsam a szerelmemet és a tökéletes kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 10:10
1/18 A kérdező kommentje:
* jól működő. Tudom hogy nincs tökéletes
2020. jún. 3. 10:10
3/18 anonim válasza:
Nem lehet jól működő kapcsolatod, ha nem lehetsz benne önmagad.
F
4/18 anonim válasza:
A jól működő kapcsolatban pont, hogy megtalálod önmagad és kiteljesedsz.
5/18 anonim válasza:
Nem. Az élet hosszú. Ki tudja, mi lesz a szerelemmel és a kapcsolattal 5, 10, akárhány év múlva... És #3-nak is igaza van.
6/18 anonim válasza:
Nem éri meg.
Van úgy, hogy áldozatot hozunk egy kapcsolatért.. de feladni érte önmagad, mindent, ami te vagy, teljesen értelmetlen.
7/18 anonim válasza:
Egy jól működő kapcsolatban a párod támogatna abban hogy önmagad lehess és ne kelljen feladnod mindent amit szeretsz.
De miről is van szó pontosan? El kéne vele költöznöd az ország másik végébe/külföldre, ott hagyni a családodat és a munkádat? Vagy pont hogy te kaptál máshol egy jó lehetőséget, ő meg nem akar menni?
Ahol a hosszútávú célok nem futnak össze, az rövidesen nem lesz egy "jól működő kapcsolat".
8/18 A kérdező kommentje:
Lakhatásról van szó. Panelba kéne költözünk kertes ház helyett. Elvileg csak átmenetileg, kb 2-3 évre, de a sajátunk lesz, nem albérlet, és tartok tőle hogy sokkal több lesz. Olyan sok időt pedig nem bírok ki.
2020. jún. 3. 10:57
9/18 anonim válasza:
A drámai kérdés után ennél valahogy komolyabb problémára számítottam :D oké, senki nem örömében költözik panelba, de ha tényleg nincs más megoldás, pár évet azért ki lehet bírni, közben dolgozni közösen a továbblépésen. Esetleg nézegetni más opciókat is, pl téglaépítésű társasház, sorház kis kerttel stb.
10/18 anonim válasza:
Ha saját lesz, ott tényleg komoly a kockázat, hogy benne fogtok ragadni, főleg ha a másik fél eleve efelé húz... Neked meg már annak a 2-3 évnek is minden napja keserű lenne, mert az otthonod kb. a börtönöd lenne. Egy utálatos hely, ahonnan minél előbb szabadulni vágysz, ahová nem sietsz haza munka vagy bármi más után, épp ellenkezőleg. Én nem tudnék így élni, és a szenvedésem biztosan megmérgezné a kapcsolatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!