Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk, ha nem vállalhatjuk fel a kapcsolatunkat a barátai köreink miatt? Lesz valaha jövőnk? (hosszú)
Nem hétköznapi sztori. :)
Ilyenkor jön az, hogy ha komolyan szeretitek egymást, akkor ki kell állni egymásért a családok/barátok előtt is, mert a pénz nem lehet akadály egy valódi kapcsolatban.
" Megbeszéltem a lánnyal és azt mondta, hogy ő se akarja elmondani a barátnőinek, mert fél, hogy kiröhögik."
Ez az egyetlen mondat rondít bele a mesebeli képbe. Fél, hogy kiröhögik a barátnői, mert veled van?
Hogy bírod elviselni, hogy nem mer felvállalni? Kicsit sem bántja a büszkeséged? Ha szerelmes vagyok, akkor azt világgá akarom kürtölni, hogy mindenki tudomást szerezzen róla, nem pedig titokban tartani.
Komolyan irigyellek.
Amúgy szerintem ne törődjetek mások véleményével. Ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem értem miért nem meritek felvállalni a kapcsolatotokat. Van az a közhely, hogy az ilyenek, mint a tieitek nem is barátok, de tényleg így van. Először lehet kinevetnek vagy ilyesmi, de ne törődjetek vele, majd megunják. Bújkálni felesleges.
Igen ez rondít bele a képbe meg az, hogy a barátnője azóta ócsárol, hogy ugye nem jött össze és szegény én, mennyire rossz nekem. Letiltottam és megkértem, hogy hagyjon békén, erre a barátnőmet kezdte el fűzni, hogy ugye nem írtál neki, te jobbat érdemelsz. Sose tudnék csúnyát mondani egy lányra, de hozzá lenne egy-két szavam. Köszönöm az eddigi válaszokat, természetesen adok zöldet.
Én is ilyen "baráti" köörben voltam régen, bnőim azt mondták h egyetimsta csak egyetimtával jöhet össze , lenézték a szakmunkásokat, és akiknek nem igazán volt pénzük. Ezekért a dolgokért sajnos nagyon sok pasit visszautasitottam, mert féltem. De volt egy bnőm (ők is jól álltak anyagilag) de viszont az életfelfogása teljesen más volt, kezdtem ráhallgatni, és beláttam h Ők nem igazi barétok voltak, mert egy igazi bnőnek az a lényeg.hogy boldog legyen a bnője. Ma már nemigazán tartom velük a kapcsolatot, pesrze eleinte nagyon hiányoztak, mégis sok emlék kötött össze minket, de azóta mégis boldogabb és felszabadultabb vagyok! :)
Sok boldogságot Nektek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!