Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri feladni magamat és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri feladni magamat és mindent amit valaha szerettem, csak hogy megtartsam a szerelmemet és a tökéletes kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
2020. jún. 3. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Átmenetileg ennyit nem bírsz ki? Az azért nagyon durva. Hagyd ezt a kapcsolatot, nyilván teljesen éretlen vagy hozzá és nem szereted a párod, ha szaros 2-3 év lakásban élést nem bírdsz ki. Ekkora elkényeztetett pitsát, mindjárt megsajnállak :D :D
2020. jún. 3. 11:12
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem a 2-3 évet nem bírom ki, hanem ha nem átmeneti marad, hanem állandósul
2020. jún. 3. 11:35
 13/18 A kérdező kommentje:
És a település, ahova menni szeretne, a szülei mellett van, az enyéimtől viszont nagyon távol. Így is alig látjuk őket, így még kevesebbszer tudnánk. A barátnőimmel is alig tudok találkozni. Nem fogom tudni hova tenni a növényeket, a cicánk pedig szintén meg fog bolondulni.
2020. jún. 3. 11:38
 14/18 A kérdező kommentje:
Ezt átmenetileg tényleg ki lehet bírni, de állandóan nem. Olyan lenne mint egy kalitka. Vagy börtön. És párom sokat dolgozik, nem is tudná ellensúlyozni minden más hiányát. Hiába szeretem. Nem tud annyit velem lenni hogy pótoljon minden mást ami eddig az életem része volt
2020. jún. 3. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:

Ezek a felnőtt világban minimális áldozatok szerintem. Milyen távol van a szüleidtől? Van, aki 2 évente látja az anyját mert külföldön él, mégis jó viszonyt tudnak ápolni. A kapcsolattartásnak 100 módja van, éppen csak megérinteni nem tudod őket, de akár mindennap lehet telefon, skype stb.

A barátnőiddel úgyszintén.

Nem kell félned attól, hogy állandósul, ha ő is szeretne majd elköltözni máshová és kertes házba, akkor arra fog törekedni, hogy ez összejöjjön. Gyűjteni fog stb. Ha meg látod hogy füle botját se mozdítja az előrelépés érdekében akkor ott hagyod. De így előre vetíteni, hogy ott akar majd ragadni ebben a szituációban...

Ha annyira szeretnéd, keresnéd a megoldásokat, ha meg nem akarod az egészet akkor engedd el.

2020. jún. 3. 11:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap mar volt a kerdes, akkor is mindenki leoltott, hogy kompromisszum keptelen vagy es kapcsolatra alkalmatlan.
2020. jún. 3. 11:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Azt a kérdést nem én írtam ki
2020. jún. 3. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért ő dönt a településről? Miért az ő családjához közel, miért nem a kettő között félúton?

Ha semmi beleszólásom nem lenne abba, hogy hol szeretnék élni, és mindenben a páromhoz kellene alkalmazkodnom, én sem lennék boldog.

Ez nem kompromisszum.

Kompromisszum pl az lenne, hogy ok, legyen panel, de legyen a kettőtök családja között félúton.

2020. jún. 3. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!