Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után 1 évvel találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után 1 évvel találkoztunk és beszélt nekem egy másik lányról. (többi lent) Normális ahogy érzek? Hogy tudom ezt rendbe tenni magamban?

Figyelt kérdés

Háttér sztori: szakítás után még nem tudtuk elengedni egymást (szerettük a másikat csak egyszerűen nem működött a kapcsolat). Nemrég kiderült hogy maradt nála cuccom és emiatt találkoztunk és nagyon sokat beszélgettünk, több órán keresztül és egyértelműen ott volt köztünk az intimitás érzése (de nem történt semmi). Aztán valahogy felhozta hogy egy csaj rámozdult de megbeszélte vele hogy részéről nem oké, de volt egy eset (ez az után, hogy a csaj rámozdult..) amikor a csaj felment hozzá és addig kavarta a szart, hogy ott aludt de nem volt semmi, meg ott magyarázta nekem hogy milyen k_va kellemetlen volt neki hogy nem tudta hazaküldeni, de nem akart bunkó lenni. Rettentően hazudik, úgyhogy biztos vagyok benne hogy igazat mondott, de igazából lényegtelen hogy hazudott e vagy sem, mert semmi közöm hozzá..Beszéltem a legjobb barátjával és mondta hogy tudja hogy ezt nagyon elcseszte és nem kellett volna mondani.

Viszont az eset óta olyan elképesztően dühös vagyok rá, hogy elmondani nem tudom. Pár napja belefutottam, ő nem vett észre mert valakivel beszélgetett, igazából szerencsére mert lehet nem lettem volna úrihölgy ha rámköszön. Annyira dühös lettem, hogy alig tudtam megállni úgy remegett a lábam. Legszívesebben ordítanék vele és elmondanám neki hogy milyen szar ember (nyilván amiatt érzem ezt, hogy ezt elmondta nekem) és gratulálok hogy felhívta magához ha nem akar semmit, vagy legalább magának ne hazudjon hogy nem akart mert az már tényleg a legalja. De egyrészt tudom hogy semmi jogom nincs hozzá, másrészt valószínűleg ez nem oldana meg semmit. Nyilván nem vagyok még túl a srácon ezért hat rám, de ez a harag annyira pusztít belülről, és nem tudom mit csináljak vele, sem azt hogy miért csinált belőlem ekkora fúriát. Van valami ötletetek, vagy tanácsotok?

2022. márc. 19. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Menj edzeni
2022. márc. 19. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

nem ő csinált belőled azt ami most vagy, hanem, hogy nem tudod kezelni az érzelmeidet, energiát adsz a haragnak, ahelyett, hogy kivezetnéd magadból, inkább még jobban gerjeszted magadban, és már olyan állapotba hoztad magad, hogy akár bele is lehet örülni.

Tehát, mi a teendő, amint feljön ez a gondolat irányában, nyugtázd, hogy jé itt vagy, most akkor szépen menj is tovább, és gondolj valami szépre ahelyett, hogy vendégül látod a rossz gondolataidat.

Amint megtanulod uralni a gondolataidat, sokkal boldogabb leszel, mint azelőtt.

Minél több negativ gondolatot tudsz távol tartani magadtól annál jobb lesz az életed, sok sikert!!!

2022. márc. 19. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Most igazából miért is haragszol rá?

(Igazából csak magaddal szúrsz ki, mert csak neked fáj valami. De mi?)

2022. márc. 19. 14:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Második válaszoló: hú, nagyon köszönöm! Teljesen igazad van, igazából egy patt helyzetben éreztem magamat, szerintem ez okozhatta ezt a nagy haragot. Érzem hogy ez nem róla szól, hiszen nem vagyunk együtt, ilyen értelemben nem bántott ezzel, csak rá vetítem ki, mert tőle jött az a dolog (információ), amitől ennyire feldühödtem.

Harmadik válaszoló: jó kérés. Egyfelől amiatt, hogy ezt miért kellett elmondania -a kitörésemből elég egyértelmű, milyen instabil vagyok érzelmileg, amit ő pontosan tud. Másrészről szerintem az dühített fel, hogy úgy érzem hogy "hazudik", olyan értelemben hogy ha nem akar tőle semmit, akkor minek hívja át magához? (Azon a ponton pattant el az agyam, amikor ezt mondta. Mert korábban hozta fel, hogy ja ez volt, hogy rámozdult, de akkor igazából csak vállat vontam.)

2022. márc. 19. 15:04
 5/8 A kérdező kommentje:
mármint hogy szerintem magának is hazudik, és most kit néz ennyire hülyének? Saját magát? Nagyon önsorsrontó, és szerintem ebben volt egy rész, hogy érte haragszom, mert ebben a helyzetben ő is baromira tud sérülni.
2022. márc. 19. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Nos, itt aza helyzet, hogy mindkettőtökre ráférne egy önismeret keményen, talán még nem késő..

ő is és te is önbizalomhiányban szenvedtek, ez a kettő hiányosság, komolyan össze tud kapcsolni két embert, de az ellentéte is ilyenkor az egyik komolyan rejti ezt a tulajdonságot vagyis aki mutatja, hogy van neki az igazából csak felszines...

itt amit ő mutat, hogy téged akar elbizanytalanitani egy hóditásával, vagy ha mégsem akkor pedig neked kérkedik, hogy megvan nélküled.

Akárhogyis nézem mindkét oldalról játszma ...és amint látható egy picit belecsúsztál..

gyere ki!!! rendben ? :-)

megérint, de amint irtam fent, vedd észre, és nyugtázd hahó, engem ez már nem mozgat meg, keressen mást ez a gondolat, csak ne rajtam rágódjon... :-)

miért hivta fel? kit érdekel, nyilvánt a testiség mozgatja, de mivel nem volt vele, tehát talán hiányzik neki a lelki kapcsolat, de azt pedig kikukázta...ennyi..

jön a gondolat, megy...ne állj meg vele foglalkozni, mert rosszabbul leszel...

2022. márc. 19. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Legszívesebben ordítanék vele és elmondanám neki hogy milyen szar ember - menj el pszichológushoz, és ezt a lehető legkomolyabban mondom.

Teljesen jogtalanul haragszol rá, méghozzá azért, mert nem vagy képes elengedni őt.

Ő NEM szeret téged (az, hogy beszélgettetek, meg lehet megfektetett volna, nem szerelem), hanem megpróbálja élni az életét nélküled.

Mindenhogyan ignoráld őt, foglald el magad akármi mással.

Sportolj, ússz, fuss, menj el önvédelmi edzésre, vagy boxolj, bármi, csak vezesd le a feszkót, mert magadat is tönkreteszed ezzel.

2022. márc. 21. 08:51
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt nem gondolom, hogy "jogtalan" lenne a haragom. Teljesen indokolatlan volt, hogy ezt elmondta nekem, nem voltam rá kíváncsi, nem kérdeztem. Tudom, hogy az indulatom túlnyúlik a helyzeten, de nem gondolom hogy érvényteleníteni kellene az érzéseimet. De tény, hogy meg kell tanulnom kezelni az indulataimat és jobban menedzselni az érzelmi hullámzásaimat.

Kerülni nehéz, mert egy szakon tanulunk és kb. 2 folyosó ahol zajlanak az óráink, hiába próbálom kerülgetni, elég nehéz, de igyekszem nem törődni a környezetemmel, (pl. zenét hallgatok amikor a folyosón vagyok) és keveset lenni az egyetem körül amikor nincs valami halaszthatatlan dolgom.

De köszönöm a válaszodat, valószínűleg meg fogom próbálni sporttal levezetni a feszültségemet, mert elég sok minden miatt vagyok feszült (államvizsga, szakdolgozat, ilyesmik). :)

2022. márc. 21. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!