Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 8 év után szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év után szakítottunk a menyasszonyommal, és most az exével találkozgat (?)

Figyelt kérdés

Mielőtt összejöttem az exbarátnőmmel ő előtte körülbelül 1 évvel szakított az akkori barátjával, nagyjából 1 évig voltak együtt, az exem szakított, ennek már 8-9 éve. Megtudtam most, hogy pár hónapra rá, hogy közös megegyezés alapján szétmentünk, ő elkezdett találkozgatni az exbarátjával akivel lassan 10 éve voltak együtt. Teljesen lesokkolt, nem tudom hova tenni a dolgot.

30F

2022. márc. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Most, hogy mondod, igazad van. 8 évet ki is töröltem most az agyamból, már a nevét sem tudom, sőt új szerelmem is van. Köszi, ezer hála Neked!

2022. márc. 15. 18:28
 42/53 anonim ***** válasza:
74%
Nem elfelejteni kell, csak mondjuk nem foglalkozni vele. Nem azt nézegetni hogy kivel találkozgat ;)
2022. márc. 15. 18:29
 43/53 anonim ***** válasza:
66%

"25-ös kiváncsi lennék, ha te szakítanál a pároddal 8 év után, és ő rögtön mással kezdene kavarni neked hogy esne"

Ha szakítanák a párommal, akkor azt azért tenném, mert már nem akarok vele lenni. És nem, nem zavarna, ha pár hónappal a szakításunk után már mással, lenne, örülnék, hogy mással boldog, ha már velem nem volt az. Ez az empátia, nem az, hogy nekem már nem kell, de azért mással se legyen boldog, mert az sérti az egómat.

2022. márc. 15. 18:38
 44/53 A kérdező kommentje:
Aha, értem. Akkor több ilyen bölcs és nagy empátiával megáldott kedves ember kellene Magyarországra, és akkor kevesebb fröcsögő, rosszindulatú ember lenne!
2022. márc. 15. 18:56
 45/53 anonim ***** válasza:
Ki szakított és miért?
2022. márc. 15. 19:00
 46/53 anonim ***** válasza:

Mi közel 6 év után szakítottunk, nem beszéltünk, mert minek, bár közös megegyezéssel mentünk szét és nem volt haragszom rád. Csak már nem volt miről beszélni. Kb egy évvel később kezdtünk újra beszélni, most újra együtt vagyunk. Az, hogy beszéltek, az érzelmeket felpiszkálja. Teljesen felesleges.

De, ami miatt leírtam, az az, hogy pár hónappal a szakítás után ő már aktívan ismerkedett, nekem az egész párkapcsolatosdi a hátam közepére nem hiányzott. Én lezártam már a szakítás kimondása előtt, ő egy évvel a szakítás után is engem akart, pedig sokáig ő is biztos volt benne, hogy a háta közepére nem kellek. Aztán kiderült, hogy ennek a nagy része sima dac volt, ami bizony a hiányt takarta, sima énvédő mechanizmus, amivel nem lehet örökké takarózni.

Engem sem akkor, sem később nem hatott meg, hogy voltak próbálkozásai.

Ha valaki lezárja, onnantól nem érdekli mit művel a másik. Te nem zártad le, ezért idegesít. Hogy ő lezárt-e, azt nem tudatjuk, de az, hogy barátkoztok, tuti nem segít egyikőtöknek sem.

2022. márc. 15. 19:20
 47/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm végre az értelmes, építő választ!
2022. márc. 15. 19:22
 48/53 anonim ***** válasza:
70%
Hogy húzta ki veled az a szerencsétlen 8 évig?
2022. márc. 15. 19:27
 49/53 A kérdező kommentje:

Ezt szívesen megkérdezném a te szüleidtől is:)

2022. márc. 15. 21:08
 50/53 anonim ***** válasza:

Én megértem a kérdezőt

Hiába szétmentünk nekem is furcsa lenne,és elgondolkodtató hogy miért azzal az emberrel jött össze akivel 10 éve volt.

Én miután szakítottunk a párommal,többen kérdezték hogy miért nem próbálom meg az előző barátommal akivel 9 évig voltam együtt. Mondván hogy őt már ismerem,és könyebb lenne vele újra együtt mint egy új párkapcsolatot kialakítani.

Lehet hogy ebben az esetben ilyesmiről van szó ?

32/N

2022. márc. 15. 23:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!