Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után szakítottunk a menyasszonyommal, és most az exével találkozgat (?)
Figyelt kérdés
Mielőtt összejöttem az exbarátnőmmel ő előtte körülbelül 1 évvel szakított az akkori barátjával, nagyjából 1 évig voltak együtt, az exem szakított, ennek már 8-9 éve. Megtudtam most, hogy pár hónapra rá, hogy közös megegyezés alapján szétmentünk, ő elkezdett találkozgatni az exbarátjával akivel lassan 10 éve voltak együtt. Teljesen lesokkolt, nem tudom hova tenni a dolgot.
30F
2022. márc. 15. 16:36
2/53 anonim válasza:
És ez miért probléma?
Független ember, azt csinál amit akar
3/53 anonim válasza:
Már vége, így azt csinál, amit akar. Mitől megdöbbentőbb egy valamikori szerelmet felkeresni, mint egy teljesen vadidegent? 9-10 év nagyon sok, simán benne van a pakliban, hogy most menni fog nekik, mindketten teljesen mások lehetnek, mint akkor voltak. De, akár így, akár úgy, szerintem neked semmi közöd hozzá.
4/53 anonim válasza:
Sehova nem kell tenned a dolgot.
5/53 anonim válasza:
Szerintem az a kérdező baja, hogy lehet emiatt a frissítés miatt lett vége. Ez lehetséges, de nem kell ezt kivetíteni. Ha ez volt az ok, akkor is a ti kapcsolatotokban volt a probléma. Valami miatt visszavágyott a régihez. Ezzel nem tudsz mit tenni.
6/53 anonim válasza:
Ez szívás neki.cseberbol visszamegy a vederbe. Valszeg ketségbeesett csóri.
8/53 anonim válasza:
És mi ebben a furcsa? Szabad ember, újra társra vágyott. És lehet, hogy a srác a 10 éve alatt sokat változott, komolyodott, és már nincs meg az a tulajdonsága, ami miatt szakított vele.
9/53 anonim válasza:
Mind a ketten szabadok vagytok, azt csináltok, amit akartok.
10/53 anonim válasza:
Én nem értem a problémádat. 10 év után vették fel újból a kapcsolatot, nem arról van szó, hogy melletted is képben volt az ex (ha jól értem). Független nő, azt keres fel a múltjából, akit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!