Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 8 év után szakítottunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év után szakítottunk a menyasszonyommal, és most az exével találkozgat (?)

Figyelt kérdés

Mielőtt összejöttem az exbarátnőmmel ő előtte körülbelül 1 évvel szakított az akkori barátjával, nagyjából 1 évig voltak együtt, az exem szakított, ennek már 8-9 éve. Megtudtam most, hogy pár hónapra rá, hogy közös megegyezés alapján szétmentünk, ő elkezdett találkozgatni az exbarátjával akivel lassan 10 éve voltak együtt. Teljesen lesokkolt, nem tudom hova tenni a dolgot.

30F

2022. márc. 15. 16:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
62%

"Nem akarlak elkeseríteni, de érdekli mit csinálok."

Ezt miből gondolod?

2022. márc. 15. 17:54
 32/53 A kérdező kommentje:
Mondjuk onnan, hogy szoktunk beszélni.
2022. márc. 15. 17:55
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

32!

Akkor kérdezd meg hogy miért találkozgat az exével ;)

2022. márc. 15. 17:56
 34/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez az információ pont annyira érdekelt, mint mikor valaki az időjárásról dumál. Vannak stresszlabdák, vegyél, vezesd le a feszkót, csak ne ide írj provokatív válaszokat mert csak téged minősít, hogy még mindig az én kérdésemhez írogatsz.
2022. márc. 15. 18:01
 35/53 anonim ***** válasza:
83%

#21! Dehogy! A Kérdezőnek teljesen jó esélyei vannak. Már csak 10 év, és újra sorra kerül 😂

Kérdező? Hol a kérdés? Igen, újra az exével találkozgat. Ezt te is tudod, hisz írtad. Én se látok ebben semmi furcsát. Pont olyan, mintha bárki mással találkozgatna.

2022. márc. 15. 18:01
 36/53 anonim ***** válasza:
79%

"Az, hogy bántja a büszkeségemet"

Mégis miért? Hónapokkal ezelőtt szakítottatok. Bírom, mikor egyesek nem bírják elviselni, hogy az exüknek új párja van.

2022. márc. 15. 18:16
 37/53 anonim ***** válasza:
86%

"és ő rögtön mással kezdene"

Neked csak az a bajod, hogy neked nincs új nőd. Ha lenne, akkor nem ezt mondanád.

2022. márc. 15. 18:18
 38/53 A kérdező kommentje:
Bírom, hogy egyesek a fotelből ülve burkoltan nagyképűsködnek azzal, hogy ők milyen f asza gyerekek. Neked biztos meg sem kottyanna ha Te járnál ebben a cipőben. Sajnos én nem vagyok egy jégcsap
2022. márc. 15. 18:22
 39/53 anonim ***** válasza:
72%

34!

Miért lennék provokatív:D

Van egy kérdésed, amit itt teszel fel, holott rögtön választ kapnál ha az illetékes exedtől kérdeznéd meg, akivel amúgy is beszélgettek.

4 oldalon keresztül szajkózzuk neked hogy hagyd abba ezt az egészet, ne foglalkozz vele, ez már nem a te dolgod. Te viszont azért sem tudsz leállni. Stresszlabdára kettőnk közül inkább neked lenne szükséged

2022. márc. 15. 18:23
 40/53 anonim ***** válasza:
94%
#38: És? Nem vagytok már egy pár. Foglalkozz mással, ne az exeddel.
2022. márc. 15. 18:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!