Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 év után szakítottunk a menyasszonyommal, és most az exével találkozgat (?)
Mielőtt összejöttem az exbarátnőmmel ő előtte körülbelül 1 évvel szakított az akkori barátjával, nagyjából 1 évig voltak együtt, az exem szakított, ennek már 8-9 éve. Megtudtam most, hogy pár hónapra rá, hogy közös megegyezés alapján szétmentünk, ő elkezdett találkozgatni az exbarátjával akivel lassan 10 éve voltak együtt. Teljesen lesokkolt, nem tudom hova tenni a dolgot.
30F
"Nem akarlak elkeseríteni, de érdekli mit csinálok."
Ezt miből gondolod?
32!
Akkor kérdezd meg hogy miért találkozgat az exével ;)
#21! Dehogy! A Kérdezőnek teljesen jó esélyei vannak. Már csak 10 év, és újra sorra kerül 😂
Kérdező? Hol a kérdés? Igen, újra az exével találkozgat. Ezt te is tudod, hisz írtad. Én se látok ebben semmi furcsát. Pont olyan, mintha bárki mással találkozgatna.
"Az, hogy bántja a büszkeségemet"
Mégis miért? Hónapokkal ezelőtt szakítottatok. Bírom, mikor egyesek nem bírják elviselni, hogy az exüknek új párja van.
"és ő rögtön mással kezdene"
Neked csak az a bajod, hogy neked nincs új nőd. Ha lenne, akkor nem ezt mondanád.
34!
Miért lennék provokatív:D
Van egy kérdésed, amit itt teszel fel, holott rögtön választ kapnál ha az illetékes exedtől kérdeznéd meg, akivel amúgy is beszélgettek.
4 oldalon keresztül szajkózzuk neked hogy hagyd abba ezt az egészet, ne foglalkozz vele, ez már nem a te dolgod. Te viszont azért sem tudsz leállni. Stresszlabdára kettőnk közül inkább neked lenne szükséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!