Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esetek nagy részében mindig a nők szakítanak?
Figyelt kérdés
#Szakítás :(
2022. márc. 14. 17:07
51/58 A kérdező kommentje:
Pont te beszélsz a fejlődésről :D Te kis humorzsák :D
2022. márc. 24. 16:11
52/58 anonim válasza:
Nem én vagyok az, aki csupán csak egy szaporítószervként funkcionál. :)
53/58 A kérdező kommentje:
Te komolyan ezt szűrted le belőle?
Hát te se leszel már okosabb :D
2022. márc. 24. 16:25
54/58 anonim válasza:
"Egyik férfi sem lát tovább a p*ncinál." - ezt te magad írtad. Csupán egy péniszként funkcionálsz egy párkapcsolatban, más nem fontos, csak a p.na. Elhiszem, hogy fáj az egódnak, de te degradáltad magad ezzel egy élősködővé, akinek csak a b.szás fontos. De tudod mit? Lepj meg: te mit tudsz nyújtani egy nőnek a farkadon kívül? :)
55/58 anonim válasza:
Kicsiszívem, a magadfajták mind egy kaptafára készülnek, nem szükséges személyenként kiismerni téged. Pont olyan vagy mint az összes többi hozzád hasonló. Egyébként rettentően gyerekes vagy, hogy leparazitáztad a másik válaszoolót, mert ő ezt a szót használta rád. Csakhogy neki volt kontextus a mondandójában. Te meg mint az óvodás bibibiii te is csúnyát mondtál rám, ezért én is ugyanazt mondom rád 🤣🤣
56/58 A kérdező kommentje:
Nocsak már 2 parazita is van :D
Jól egymásra találtatok.
2022. márc. 24. 18:12
57/58 anonim válasza:
Tehát semmit nem tudsz nyújtani a nőknek. :D Pontosan erről beszéltem. :) Nagyon szépen beigazoltál mindent, amit írtam.
"Az a helyzet azoknál, akik azt állítják, hogy nekik csak b.szásra jók a nők, hogy valójában ők azok, akik a b.száson kívül semmi mást nem tudnak nyújtani => esznek, b.sznak, sz.rnak, ők ennyit tudnak."
Sok sikert a darabokra tört egód összekaparásához. És még mindig nem késő elkezdeni fejlődni ahelyett, hogy az egész világot próbálnád a saját szintedre lehazudni.
58/58 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam azt hogy csak arra jók.
De te csak nyugodtan okoskodj tovább a másik észlénnyel együtt
2022. márc. 24. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!