Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kik szakítanak/jönnek össze...

Kik szakítanak/jönnek össze szerintetek a SZJG 8. részében?

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretném ha Arnold visszajönne és megdobogtatná egy kicsit Reni szívét...Tudom a közvélemény Arnold ellenes de...én nem. :S
2013. febr. 16. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem jó, ha előre tudod, azt, hogy mi lesz benne, de azért elárulom:

- Kinga és Zsolti szakítanak

- Kinga összejön Davevel

- Zsoltinak is lesz egy barátnője, de nem ismerik a többiek

- És szokás szerint Andris és Robi is csajozgatnak:D

2013. febr. 16. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ja és Gábor meg Kata összejön.
2013. febr. 16. 18:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Én a 8. részről beszélek és nem a 7. ről! azt én is tudom, hogy Kinga és Zsolti szakítottak és, hogy Dave és Kinga összejön tudom a végén!
2013. febr. 16. 18:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Arnoldnak elmondása szerint ott van Clhoé... :)))))
2013. febr. 17. 10:06
 5/7 A kérdező kommentje:
De szerintem Reni és Arnold nagyon összeillenek! Nem érdekel egyiknek sem a barátnője/barátja! :DDD
2013. febr. 17. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Éljeen, én is Arnold-fan vagyok!

Ugyanabban reménykedem, amiben te, de akkor most megpróbálok tippelni mindenkit illetően:

Virág és Ricsi együtt maradnak (ők a legjobb pár az egészben, nem akarom, hogy szétmenjenek), Zsolti csak azért csajozik, hogy elfelejtse Kingát, és valójában senki más nem érdekli rajta kívül, Dave erre rájön, és szakít Kingával, aki újra összejön Zsoltival.

Gábor összejön (/összejött) Katával, ők együtt is maradnak, Zsák és Flóra is.

Edina beleszeret Robiba, az egyetlen srácba, akivel még nem kezdett. (Robi és Andris összevesznek emiatt)

Kitti összejön Karcsival.

És végül: Reni szakít Cortezzel, aki szülei kívánságának megfelelően Amerikába költözik. Arnoldról kiderül, hogy csak bekamuzta a francia barátnőt (csak nekem volt gyanús, hogy a csaj véletlenül épp nem ért rá?), és vele jön össze, aztán együtt elmennek Franciaországba.

:D

Ha ebből bármi beválik, hát én zseni vagyok!

2013. febr. 18. 18:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet, de Kitti tuti nem jön össze Karcsival! A többi az lehet :)
2013. febr. 18. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!