Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az esetek nagy részében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek nagy részében mindig a nők szakítanak?

Figyelt kérdés

#Szakítás :(
2022. márc. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

a 40 es márcsak tudja.

Tapasztalatból beszél szegénykém :D

2022. márc. 17. 10:05
 42/58 anonim ***** válasza:
64%
Hihi igen😂😂😂😂 jujjci de lebuktam
2022. márc. 17. 11:00
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
#7 "Tanult, csinos nőt senki nem dob, szóval valami nem oké ott." - dehogynem. 10 éve bombanő voltam, mégis dobott a faszim, mert még szerelmes volt az exébe. Utánam újra összejöttek. 1-2 hétig együtt voltak, aztán persze szakítottak megint, mert nem működött a dolog. Sajnos ennyi esze van az embernek, ha szerelmes.
2022. márc. 21. 09:08
 44/58 anonim ***** válasza:
86%
Azért az is kemény, hogy milyen vehemenciával bizonygatják itt egyesek, hogy a hímeknek csak a p.na számít és ennyi. Más fórumokon meg megy a sírás, mert egyre kevesebb nő vágyik párkapcsolatra. Pedig nem nehéz ebből összerakni, hogy nyilván nem akarnak a nők egy élősködőt a nyakukba, aki csak eszik, b.szik, sz.rik, de értelmes beszélgetést nem lehet folytatni vele, normális programot nem lehet szervezni vele, hát még jövőt tervezni... Érdekes jelenség, hogy valaki ilyen szinten degradálja a saját nemét, ráadásul ellentmondást nem tűrően. Mi itt a motiváció? Önutálat? A saját nemed ilyen szintű megvetése? Tényleg érdekel, mert nem te vagy az egyetlen, aki hím létére a komplett férfi nemet egy parazita szintjén határozza meg.
2022. márc. 22. 08:10
 45/58 anonim ***** válasza:
86%
szerintem olyan mélységekben vannak, hogy le sem esik nekik, hogy ezzel a szöveggl milyen bizonyítványt állítnak ki magukról. csak nagyon meg akarják mondani a tutit a nőknek, de az már nem jut el az agyukig, hogy egy primitív ösztönállatka szintjére redukálják magukat.
2022. márc. 23. 16:49
 46/58 anonim ***** válasza:
86%

#45 Értem egyébként a pszichológiáját. Az a helyzet azoknál, akik azt állítják, hogy nekik csak b.szásra jók a nők, hogy valójában ők azok, akik a b.száson kívül semmi mást nem tudnak nyújtani => esznek, b.sznak, sz.rnak, ők ennyit tudnak. Csakhogy ennyire kevésnek lenni a társadalom többi tagjához képest, mikor ő fasza csávónak gondolja magát, elég nagy kognitív disszonanciát okoz, ami kényelmetlen és kínos érzéseket von maga után. Mivel a saját egója nem csorbulhat, vele nem lehet probléma, ezért nyilván a világgal van. Le kell degradálnia az összes embert az ő szintjére vagy még az alá, hogy csökkentse a kognitív disszonanciát. Ezért a fasziknak csak a p.na kell, a nők csak b.szásra jók és máris nem több senki nála. Ezt behazudja magának és próbálja behazudni a világnak is - ahogy ennek kétségbeesett próbálkozása látható itt a gyakorin is -, a saját belső frusztrációit projektálja a teljes társadalomra, hogy megvédje a saját magáról kialakított kis képét.

Egyszerűbb lenne saját magát fejlesztenie, hogy több legyen egy parazitánál, csak akkor ugye sérülne a törékeny ego és a faszacsávóságába vetett hit.

2022. márc. 23. 20:00
 47/58 A kérdező kommentje:

Én a válaszodból úgy ítélem meg hogy sokkal inkább te vagy a parazita.

Egyébként meg nem is a kérdésre válaszoltál.

De ne aggódj nem vagy ezzel egyedül úgy látom.

A magadfajta okostojások idejárnak szándékosan veszekedni mert a való életben ehez nincs merszük.

2022. márc. 24. 15:01
 48/58 anonim ***** válasza:
79%
Nem veszekedtem senkivel. Három válaszom volt, 43, 44, 46, egyik sem volt veszekedés. Azt áruld már el, hogy a sértődöttségeden kívül mi mondatja veled azt, hogy én vagyok a parazita? :) Melyik mondataimból vontál le ilyen következtetést?
2022. márc. 24. 15:28
 49/58 A kérdező kommentje:

Te kezdtél el parazitázni, én csak visszamondtam rád mert túl okosnak hiszed magad.

Azt hiszed hogy ismersz?

Kinek hiszed magad? Így látatlanba egy kérdésből meg pár válaszból még egy pszihológus se tudna kiismerni, de te már is úgy csinálsz mintha már ismernél. Valóban ennyire okosnak hiszed magad? Nincs jobb dolgod mint megjátszani az okosembert? Pedig találhatnál valami jobb elfoglaltságot is, mert ez nagyon nem megy neked. Inkább ne erőltesd a dolgot

2022. márc. 24. 16:04
 50/58 anonim ***** válasza:
79%
Tehát tényleg csak a sértődöttség mondatja veled. :) Örülök egyébként, hogy magadravetted, amit írtam. Megfogadhatnád a tanácsomat is, amit a fejlődésről írtam.
2022. márc. 24. 16:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!