Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az esetek nagy részében mindig a nők szakítanak?
a 40 es márcsak tudja.
Tapasztalatból beszél szegénykém :D
#45 Értem egyébként a pszichológiáját. Az a helyzet azoknál, akik azt állítják, hogy nekik csak b.szásra jók a nők, hogy valójában ők azok, akik a b.száson kívül semmi mást nem tudnak nyújtani => esznek, b.sznak, sz.rnak, ők ennyit tudnak. Csakhogy ennyire kevésnek lenni a társadalom többi tagjához képest, mikor ő fasza csávónak gondolja magát, elég nagy kognitív disszonanciát okoz, ami kényelmetlen és kínos érzéseket von maga után. Mivel a saját egója nem csorbulhat, vele nem lehet probléma, ezért nyilván a világgal van. Le kell degradálnia az összes embert az ő szintjére vagy még az alá, hogy csökkentse a kognitív disszonanciát. Ezért a fasziknak csak a p.na kell, a nők csak b.szásra jók és máris nem több senki nála. Ezt behazudja magának és próbálja behazudni a világnak is - ahogy ennek kétségbeesett próbálkozása látható itt a gyakorin is -, a saját belső frusztrációit projektálja a teljes társadalomra, hogy megvédje a saját magáról kialakított kis képét.
Egyszerűbb lenne saját magát fejlesztenie, hogy több legyen egy parazitánál, csak akkor ugye sérülne a törékeny ego és a faszacsávóságába vetett hit.
Én a válaszodból úgy ítélem meg hogy sokkal inkább te vagy a parazita.
Egyébként meg nem is a kérdésre válaszoltál.
De ne aggódj nem vagy ezzel egyedül úgy látom.
A magadfajta okostojások idejárnak szándékosan veszekedni mert a való életben ehez nincs merszük.
Te kezdtél el parazitázni, én csak visszamondtam rád mert túl okosnak hiszed magad.
Azt hiszed hogy ismersz?
Kinek hiszed magad? Így látatlanba egy kérdésből meg pár válaszból még egy pszihológus se tudna kiismerni, de te már is úgy csinálsz mintha már ismernél. Valóban ennyire okosnak hiszed magad? Nincs jobb dolgod mint megjátszani az okosembert? Pedig találhatnál valami jobb elfoglaltságot is, mert ez nagyon nem megy neked. Inkább ne erőltesd a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!