Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az esetek nagy részében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek nagy részében mindig a nők szakítanak?

Figyelt kérdés

#Szakítás :(
2022. márc. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
85%

Szeretnél te olyan nőt, mint én. Szar lehet, ha veled csak beérik az emberek, az én életemben én választom, kivel jövök össze, sőt, kölcsönösen.

Sajnalom a baratnodet, ha ugyan van, de ilyen megnyilvánulások után kétlem, hogy bármelyik nőnemű ember szoba állna veled 🤣

2022. márc. 14. 19:01
 22/58 anonim ***** válasza:
8%

Ezzel csak az a probléma édesem, hogy te csak addig fogsz tudni válogatni, ameddig jól nézel ki. Az igazság ugyanis az, hogy a férfiakat erősen a külső fogja meg, olyannyira, hogy ha az nem jó, nagy ívben tesznek a nők olyan tulajdonságaira mint pl. az intelligencia, hűség stb. amiről te azt hiszed, hogy az fontos egy pasinak.

Ezzel szemben egy férfinek nem kell olyan jól kinézni. Számtalan olyan férfi van, aki nem egy szép ember, de magabiztos, humoros és ez bőven elegendő ahhoz, hogy a nők vonzódjanak hozzá. Nézz szét a világban, ha ezt nem hiszed. Rengeteg olyan pasi van, aki nem egy Brad Pitt, de csinos nő van mellette.

Szóval én a helyedben inkább mghúznám magam, mert előnyben vagyok. Nekem inkább csak arra kell törekedni, hogy legyen elegendő önbizalmam, megnyerő stílusom. Neked meg izzadni kell, hogy nem híztál-e, van-e, jó-e a smknked, szőrtelenítve van-e a lábad, stb.

2022. márc. 14. 19:15
 23/58 anonim ***** válasza:
88%
Nekem aztán nem kell izzadnom, de vicces, hogy ezzel nyugtatod magad a sikertelenséged miatt 🤣 további szép, magányos estét 😘
2022. márc. 14. 19:28
 24/58 anonim ***** válasza:
84%
Hehehheee 22es😀 lehet vannak olyan pasik akikről te írsz, de hogy te egyik kategóriába sem tartozol, az is biztos. De perszeeee lehet nyugtatni magadat azzal, hogy eljön a te időd is, csak hát na... Mindannyian tudjuk, hogy ez csak ábránd
2022. márc. 14. 19:35
 25/58 anonim ***** válasza:
9%

Látom nem igazán ment át annak jelentősége, hogy veled csak a külsőd miatt vannak együtt, és hogy neked az az egyetlen eszközöd.

Köszönöm, el vagyok ezen a magányos estén, ugyan van elegendő elfoglaltságom. Pá.

2022. márc. 14. 19:37
 26/58 anonim ***** válasza:
0%

Ezzel az érveléseddel csak az a probléma, hogy te alapvetően abból indulsz ki, hogy teljesen sikertelen vagyok, MERT, olyat írtam, ami nem tetszetős. Korlátlolt gondolkodásodban ugyanis addig nem jutsz el, hogy az emberek színesek, és nem egzakt a viselkedésük. Én például az itteni viselkedésed alapján feltételezhetném, hogy szex után kidobnak az ágyból.

Ettől függetlenül tény, és való: a nőket csak a külsejük miatt szeretik. Ezzel szemben egy férfi akkor is kelendő tud lenni, ha nem néz ki jól, ha a stílusa vonzó. Ez pedig olyan előny, amit soha az életben nem tudnak a nők behozni.

2022. márc. 14. 19:43
 27/58 anonim ***** válasza:
82%
Képzeld el, hogy vannak olyan nálad fejlettebb férfiak, akik ugyan értékelik a jó külsőt és felfigyelnek rá, de tudjak, hogy egy hosszú kapcsolathoz kellenek a jó tulajdonságok is. Ha ezt nem tudod megérteni, akkor egy szociálisan, intellektualisan és érzelmileg alulfejlett lény vagy.
2022. márc. 14. 19:43
 28/58 anonim ***** válasza:
9%

Hiába a jó belső, ha a nő nem néz ki jól. Ez a súlypont. Ha nem nézel ki jól, akkor nem kapod meg azt, aki kell. Megkapod viszont azt, akire te maradsz, mert aki tetszik neki, azzal nem jött össze.

Ezzel szemben egy 190 cm magas kövér srác simán tud a nők kedvence lenni a humorával, az intelligenciájával, a magabiztosságával. Nem néz ki jól, de a belső vonzza a nők egy részét biztosan.

2022. márc. 14. 19:49
 29/58 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, évek óta boldog párkapcsolatban élek, nem kell aggódnod értem. És nyugodj meg szintén, vannak a te szinteden álló nők is, akiknek elég a külső és vagy a pénz (sztereotípiák khmm..). Nekünk meg maradnak a mi szintünkön álló értelmi és érzelmi képességekben fejlett férfiak, akik tovább látnak a p*ncinál. Mindenki boldog, csak nektek meg ne sírjon a szátok, hogy milyen csajt tudtok összeszedni. Elmondom, pont olyat mint ti. Jobbulást
2022. márc. 14. 19:52
 30/58 anonim ***** válasza:
100%

Tehát az én gondolkodásom korlatolt, amikor te MINDEN férfit ledegradalsz arra a szintre, hogy csak a külsőt nézik. Értem.

Sosem dobtak szex után, mindig tartós kapcsolatban voltam, de biztos csak azért, mert úgysem kaptam jobbat ugye, nem azért,‘ért kölcsönös szeretetben éltem🤣

2022. márc. 14. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!