Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az esetek nagy részében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az esetek nagy részében mindig a nők szakítanak?

Figyelt kérdés

#Szakítás :(
2022. márc. 14. 17:07
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan kérlek, egyszer azon sírok, hogy a nők nem állanak le a csúnya fiúkkal, csak a kigyúrt adoniszokkal, most meg ezzel nyugtatjatok magatokat, hogy a kövér srác a csajok kedvence lehet.... Döntsétek már el, hogy éppen mivel nyugtatjátok magatokat
2022. márc. 14. 19:55
 32/58 anonim ***** válasza:
11%
Jó motivátor vagy a csajozásra. Az embernek kedve támad a személyiségfejlesztésre, hogy rácáfoljon az ilyen nőkre, mint amilyen te vagy, hogy aztán forrjanak a méregtől, mint a felforralt víz. Mert kötve hiszem, hogy neked lehetne nagyobb idegességet okozni, minthogy az általad lenézett pasik sokra viszik. Mondjuk én 15 éves koromtól benne vagyok a csajozásban, nincs szükségem rád, de másoknak hasznos lehetsz.
2022. márc. 14. 19:58
 33/58 anonim ***** válasza:
41%

Az incel közösség mondja azt, hogy a nők adoniszokkal szexelnek. Én nem vagyok incel, ezért én nem hiszek ebben.

Én abban hiszek, hogy ha egy férfi nem néz ki jól, de van egy normális megjelenése, stílusa, akkor lehet sikeres a csajozásban.

2022. márc. 14. 19:59
 34/58 A kérdező kommentje:

Akkor had áruljak el neked egy titkot.

Egyik férfi sem lát tovább a p*ncinál.

Csak úgy tesznek mintha tovább látnának.

Ez a szomorú igazság ha tetszik ha nem a férfiak már csak ilyenek.

2022. márc. 14. 20:00
 35/58 anonim ***** válasza:
65%

Sértés vagytok a férfi nemre nézve.

Nem vitatkozom szellemileg és érzelmileg sérült emberekkel.

2022. márc. 14. 20:02
 36/58 anonim ***** válasza:
80%

Férfi vagyok. Az összes eddigi barátnőmmel én szakítottam. Volt, akinek a hisztijét nem bírtam elviselni, néhányan olyan mindenmindegyek voltak, és persze volt köztük hót' igénytelen is.

Mindegyikük után megkönnyebbültem.

2022. márc. 14. 20:21
 37/58 anonim ***** válasza:
67%
35-ös minden szavát osztom, boldog karácsonyt nektek
2022. márc. 14. 20:53
 38/58 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem a férfi.
2022. márc. 15. 01:18
 39/58 anonim ***** válasza:
80%
Úristen, tényleg nagyon szánalmas, hogy valaki 2022-ben, a nők szexuális forradalom utáni felszabadultsága mellett is azt hiszi, hogy az "egy férfi elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél" népi bölcsességnek létjogosultsága van. Rég nem ott tartunk, hogy a nők ne merjék megengedni maguknak, hogy az ízlésüknek megfelelő külsővel bíró férfiak között nézelődjenek. Ahogyan egyre inkább érvényesülni látszik az a tendencia is, hogy a férfiak a barátnőjükre/feleségükre partnerként tekintenek, nem csupán lyukként és házi cselédként. Mert igen, a történelem már bebizonyította, hogy az adott kor kulturális normái nagyban befolyásolják, hogy melyik nem mit talál vonzónk a másikban, nem szimplán evolúciós program kérdése. Hiába szeretnék ezt hinni a szarul kinéző férfiak.
2022. márc. 17. 05:07
 40/58 anonim ***** válasza:
78%
Persze hogy így van, de ezeknek sosem tudod megmagyarázni, mert akkor rájönnének, hogy önmaguk miatt nincs párjuk. Így még meg mindig lehet szidni a nőket, meg reménykedni abban, hogy 30 év után meszeltek nekik(looollll), és eljön az ő idejük. A valóság ettől nem is állhatna távolabb. De érdekes módon ezek a frusztráltak mindig kapcsolatban élnek. Legalábbis önmaguk szerint. Közben meg csak marok marcsával
2022. márc. 17. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!