Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás/csalódás után mennyir...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás/csalódás után mennyire tudod folytatni a tennivalóidat?

Figyelt kérdés
Iskolai vagy munkahelyi kötelességek. Esetleg elmész szabadságra?

2022. márc. 9. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Miért, neked pár nap segítene?
2022. márc. 9. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha ilyen könnyű lenne, mindenki otthon ragodna 3 napot aztán túl lenne az egeszen
2022. márc. 9. 19:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt egy szakításom, hogy olyan depressziós voltam, hogy hetekig nem hagytam el a lakást, csak zokogtam egész nap. Majd még jó fél évig depressziós voltam, kezelésre jártam.

Azért ezt nem tartom követendő példának, de sírd ki magad, ha jobban leszel tőle.

2022. márc. 9. 19:38
 4/12 A kérdező kommentje:
3 köszi a választ
2022. márc. 9. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha nem sajnálnám rá a szabadságom, akkor szabira mennék, ugyanis nehéz a munkámra koncentrálni.
2022. márc. 9. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Abszolút. Sosem dönthet le csalódás. Nem engedetem meg magamnak.
2022. márc. 9. 19:51
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de attól még rázós és xar volt az első jó pár nap. A buszon befelé is bőgtem, bőgtem benn, bőgtem hazafelé. Azt mondom egyébként, hogy jobb, hogy nem egész nap egyedül voltam itthon és csak bőgtem.

Igyekeztem a munkába temetkezni, nagyobb volumenű feladatokkal foglalkozni.

2022. márc. 9. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Exem a kolléganőm volt, konkrétan ott kellett hagynom a helyet, hogy legyen étvágyam, tudjak aludni, ne öklendezéssel keljek... 1 hónap alatt 5 kilót fogytam, ezt azóta is próbálom visszaszedni magamra.
2022. márc. 9. 22:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnálom
2022. márc. 9. 23:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Én csak azért nem mentem szabadságra ilyen helyzetekben, mert a gyász hullámokban jön, sosem lehet tudni, mikor a legerősebb, és hogy az az erős állapot meddig tart, szóval pl. nem akartam azt, hogy kiveszek az elején egy hetet, aztán utána üt be a legdurvább rész, vagy hogy hetekre csak otthon vagyok. Nehéz volt, bár mondjuk segített, hogy emberközpontú, interaktív munkám van, és ez elég jól elterelte a figyelmemet.
2022. márc. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!