Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ezen a csalódáson hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen a csalódáson hogyan tegyem túl magam?

Figyelt kérdés

Első barátnőm volt ez a lány. Nagyon-nagyon-nagyon szerettem őt, úgy gondoltam ő is engem. Szakított velem és összejött egy olyan fiúval akinek volt barátnője. Nagyot csalódtam benne, sosem gondoltam volna ezt róla. Borzasztó érzés az hogy az a lány akit szerettem más fiúval van, meg ilyenre képes volt. Eddig az életem része volt mostmeg nem tudok róla semmit, ő meg már rég elfelejtett engem.

Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb.

2022. jan. 1. 19:29
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Az idő segít. Enyhülni fog a hiánya. Csak ne menekülj bele az önsajnálatba.
2022. jan. 1. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
rakd belém
2022. jan. 1. 19:35
 3/10 anonim ***** válasza:
35%
Valaki csinaljon valamit legyszi az elso valaszoloval, mert majdnem mindegyik kib*szott kerdes ala ugyanezt irja, es k*rvara idegesito😄 koszi
2022. jan. 1. 19:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb."

Ezt nevezik általánosításnak!

2022. jan. 1. 19:44
 5/10 anonim ***** válasza:
Keress mást, majd az segít!
2022. jan. 1. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Gyere a mamához, pókhálózd ki a sunám
2022. jan. 1. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
Ülj fel egy Afganisztánba tartó repülőre, itt vagyunk a haverokkal, most robbantunk rá egy házat a lázadókra :D
2022. jan. 1. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:

"Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb."

Férfiak között pedig egész sok sorozatgyilkos volt. Szóval csalódtam a férfiakban, mert kegyetlen erőszaktevők, és undorító gyilkosok.

Komolyra fordítva, normális egy kapcsolat után az elkeseredésed, de kezd el mihamarabb elengedni, különben az első és utolsó nődet vesztetted el. Senki nem tartja vonzónak az általánosító embereket.

2022. jan. 1. 21:24
 9/10 oldpapa válasza:
Lesz még ilyen, hogy otthagynak, nyugi. Szóval készülj fel rá. Egy kapcsolatba bármennyi energiát fektetsz, akkor sem mehetsz biztosra. Lehet egy ideig gyászolni, de aztán lépj tovább, nem éri meg tönkretenni magad, fogadd el, hogy szakított veled, ez az élet része sajnos. (F)
2022. jan. 2. 11:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Valóban, az idő segít. Én is így éreztem, most mégis szerelmes vagyok valaki másba. Eszembe se jut az előző.
2022. márc. 9. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!