Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen a csalódáson hogyan tegyem túl magam?
Első barátnőm volt ez a lány. Nagyon-nagyon-nagyon szerettem őt, úgy gondoltam ő is engem. Szakított velem és összejött egy olyan fiúval akinek volt barátnője. Nagyot csalódtam benne, sosem gondoltam volna ezt róla. Borzasztó érzés az hogy az a lány akit szerettem más fiúval van, meg ilyenre képes volt. Eddig az életem része volt mostmeg nem tudok róla semmit, ő meg már rég elfelejtett engem.
Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb.
"Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb."
Ezt nevezik általánosításnak!
"Nagyot csalódtam benne, meg úgy a lányokban. Biztos nem ő az első ilyen lány, aki dobja a barátját ha jön egy jobb."
Férfiak között pedig egész sok sorozatgyilkos volt. Szóval csalódtam a férfiakban, mert kegyetlen erőszaktevők, és undorító gyilkosok.
Komolyra fordítva, normális egy kapcsolat után az elkeseredésed, de kezd el mihamarabb elengedni, különben az első és utolsó nődet vesztetted el. Senki nem tartja vonzónak az általánosító embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!