Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért nézi meg amit ki teszek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nézi meg amit ki teszek?

Figyelt kérdés
Tegnap este szakítottunk... Kozmetikus vagyok és legyen szó bármiről, amit ki teszek 24oras storyba, ő az első aki megnezi, de ő el rejtett előlem mindent. Ez mire jó? Nem váltunk el haragban kijelentem!!! Olyan megnyilvanulasai voltak amivel sikerült elvagnia magát tőlem. N30
2022. márc. 9. 09:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
egy nap alatt nem tudott tovább lépni
2022. márc. 9. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez még nagyon korai kérdés szerintem. Nézegetni is fogja, ha szeret vagy ha akar valamit tőled.

Egyértelmű hogy még eszébe vagy és még eszébe is leszel. Kiváncsi rád stb.

2022. márc. 9. 09:52
 3/6 anonim ***** válasza:
23%
Honnan látod, hogy megnézi???
2022. márc. 9. 10:08
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

#3 a napi sztorinál mutatja, hogy ki nézte meg.

Tegnap szakítottatok. Vagyis ennél frissebb nem nagyon lehetne a dolog. Nyilván nézeget még, fog is még egy darabig. Nem is teljesen értem a kérdést, felháborodást. Ha zavar, állítsd be, hogy ő ne lássa, vagy próbálj tudatosan nem pörögni a dolgon.

2022. márc. 9. 10:23
 5/6 anonim ***** válasza:
96%
A sztorik jönnek egymásután. Lehet, csak végig pörgeti mindet. Én is így szoktam.
2022. márc. 9. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Te meg azt nézed, hogy ő látta-e, ugyanaz 😀

Egy napos szakítás után mit vársz? Ha egyáltalán nem érdekelnéd, akkor meg az lenne a baj, hogy máris túllépett rajtad.

2022. márc. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!