Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig akkor ír az exem ha közös képet teszek ki egyik barátommal. Ezt most miért?
Figyelt kérdés
Komolyan, nekem már nevét em kell rajta mert egyszerűen nem értem amit művel. Nem szoktam sűrűn story-t ki tenni fb-ra, csak hebe hóba. Imnt ki tettem egy képet, hogy állatkertben vagyunk, és az exem írt, de jó valakinek (nem abban a városban ahol élünk). Egy nagyon régi fiú barátommal mentünk el ketten. Addig amíg nincs másik pasi a képen addig sehol semmi (azt hiszi szerintem, hogy az új pasim). Baromi gyerekes szerintem de már kínomban nevetnem kelett. Ilyenkor mi jár a fejében? A bunkó, kotozkodo, hülye, idióta válaszokra nem tartok igényt lehet nektek lapozni. A nornalis érvelés válaszokat előre köszönöm szépen és szép napot nektek!2022. jan. 9. 15:10
2/6 anonim válasza:
Mert felvillan neki a poszt.
Ha vki posztol egybol megjelenik a hirfolyamban es egybol lehet reagálni.
Magyaran addig eszebe sem vagy nem nezegeti az oldalad vagy regi képeket
3/6 anonim válasza:
Miért nem tiltod le, ha ennyire zavar?
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2022. jan. 9. 18:07
5/6 peca1000 válasza:
Tedd be úgy tiltásba, hogy ne lássa a hírfolyamodat. Vagy tiltsd le végleg.
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy a tiltás olaj lenne a tűzre. Ez a szurkálódás arra utal, hogy meg van sértődve rád, még mindig van benne egy tüske. Lehet, hogy abbahagyná, ha néha tennél felé pár udvariassági gesztust, pl. "hogy vagy?" stb. Hogy megérdemli-e, azt neked kell tudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!