Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha igazán szeretek valakit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha igazán szeretek valakit, de azzal teszek Neki jót ha többé nem keresem, akkor belül nyugalomra lelhetek?

Figyelt kérdés
Volt egy nagy szerelmem, viszont a saját megoldatlan problémám biztosan veszélyeztetné Őt. Ezt, és úgy az egészet átbeszéltük, és beláttuk hogy jobb ha külön úton folytatjuk életünk. Viszont az a helyzet belül ez nagyon fájdalmas számomra, és bár tudom csak az egó-m akar ragsszkodni, mégsem sikerült belül elengednem ezt az egészet. Viszont màr lezárult, mert megígértem Neki hogy többé nem keresem, szóval nem tehetek semmit. De belül fáj! Hogy tudatosíthatnám magamban jobban hogy Neki ezzel teszek jót?
2019. febr. 14. 21:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Tovabb tudsz lepni. Idovel erkezik az eletebe majd mas, vagy megoldod a problemaidat es lehet meg akar vele is lehetosegetek. Foglald el magad! A fitness egy nagyon jo dolog.
2019. febr. 14. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Már a kérdés is egy hülyeség. Te nem tudhatod, hogy a másiknak mi a jó, max ezt hiheted, és ezt a hitedet a valóságnak képzelheted, de az csak egy illúzió.
2019. febr. 14. 21:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Csak azt tudhatod biztosra, amit magadban érzel.

Lehet neki ezzel óriási fájdalmat okozol, miközben rád vágyik továbbra is.

2019. febr. 14. 21:21
 4/9 A kérdező kommentje:

A világ megmutatta pontosan hogy milyen bajt okozok neki. Egyébként végülis ő szakított a végén, én elindultam volna az úton hogy megoldjam a problémám, de már akkor nem volt jelentősége. Az a helyzet a környezetünk sem fogadná el hogy újra együtt legyünk!

Tehát egészen biztos hogy ezzel teszek neki jót. Ez nem is kérdés.

Az a kérdés én hogy rendezzem ezt le magamban?

De szerintem mindegy mit csinálok. Ezzel a hiánnyal kell valahogy tovább léteznem...

2019. febr. 14. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:
3-asnak teljesen igaza van. Mindkettőtöknek jár annyi, hogy őszinték legyetek egymással. Az ilyen dolgokat szerintem őszintén meg kell beszélni, a titkolózás csak további életre szóló, soha be nem gyógyuló sebeket okoz. Lezárni valamit mindkettőtök számára megnyugtatóan csak őszinteséggel lehet.
2019. febr. 14. 21:41
 6/9 anonim ***** válasza:

Te nem ő vagy és ő nem te.

Nem látsz bele a lelkébe és az érzéseibe.

Nincs gond azzal, ha nyugtatod a lelkiismeretedet, de ezt ne vetítsd ki úgy, mintha az ő érdekében tetted volna.

Minden ember elsősorban a saját érdekeit nézi.

2019. febr. 14. 21:42
 7/9 A kérdező kommentje:

# 6

Azt hiszem értem a lényeget. Valójában még most is önző vagyok, csak nem veszem észre.

Igazad van. Nem azért kell ezt tennem, mert azzal nyugtathatom közben magam hogy milyen erős szeretetem van. Ez is csak önámítás.

Igazából átbeszéltünk mindent őszintén a legapróbb részletekig.

Most már csak rajtam múlik..

Köszönöm a válaszokat! Hasznos volt.

2019. febr. 14. 21:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Jobb lenne az elete veled? vagy jobb lenne nelkuled?

Voltam/vagyok hasonlo helyzetben. Klise, de az ido segit. Persze akkor, ha nem talalkoztok.

Nekem a masfel ev volt a hatar, amikor mar nem ereztem annyit iranta.Belenyugodtam, hogy nem ez volt megirva.

Persze eszembe jut meg, es oszinten szolva tartok tole, hogy mi lenne, ha osszefutnank.

De mar sokkal nyugodtabb vagyok.

El fog mulni, tompulni fog, hidd el.

2019. febr. 15. 00:07
 9/9 A kérdező kommentje:

# 8

Nem tudom hogy lenne Neki jobb. Fogalmam sincs! Azt tudom hogy többé nem kereshetem semmi módon. Mert ezt beszéltük meg. Szóval már minden mindegy...

2019. febr. 15. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!