Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti miket teszek mérlegre ha szakítás a kérdés?
Meg tudjuk beszélni a dolgokat vagy nem jutunk semmire.
Én a legtöbb dolog amire az átlag ugrik: testi erőszak, megcsalás stb. nem jelent azonali szakítást de tudni akarom az okát. Ha ő maga erről nem tud vagy nem akar beszélni kvázi elgondolkodni a dolgainkon vagy megoldani velem azt akkor ott nincs mit tenni. Nincs jövőnk.
Túlzott féltékenység, testi-lelki terror, kommunikáció megszakadása, problémák semmibe vevése, hazudozás, megcsalás.
Mindig arra törekszem a kapcsolataimba hogy mindent meg tudjunk beszélni. Ha ez nem működik, akkor sok értelmét nem látom tovább.
4-essel értek egyet.
Ha ez a kérdés felvetődik, akkor ott már alapból azon megy a találgatás...szakítsak vagy ne?? Jó ez a kapcsolat, megéri még?? Van értelme?...
Nekem az alábbiak tuti szakítást jelentenének, tök mindegy, milyen körülmények között vagyunk:
- durva nyilvános megalázás
- megcsalás
- emberölés (itt most nem arra gondolok, amikor teljesen vétlen, pl. a kocsija elé szalad egy ember, akinek pirosa van), állatkínzás, alvilági ügyekbe keveredés
- ha megüt
- ha kiderül, hogy teljesen más terveink vannak gyerekvállalást, házasságot, együttélést stb. illetően
Azt gondolom, a szokásos egyéb gondoknál, amik eszembe jutnak (gondok a párom családja miatt, elhanyagolás stb.) meg leülnék vele megbeszélni, és megnézném, az elkövetkező 1-2 hónapban van-e változás. Akkor ügytől függően vagy adnák egy utolsü esélyt, vagy nem. És ha a harmadik esélyt sem képes megragadni, akkor szakítás.
Ill. külön kiemelném azt, ha a kapcsolat alatt lesz függő. Ilyenkor felajánlanám a segítséget, elvinném klinikára stb. Ha ebből nem kér, akkor szakítanék vele, mert értékesebb az életem ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!