Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom túltenni magam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom túltenni magam a nekem okozott fájdalmon, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én mindent megtettem érte, ő ghostingolással szakított. Csak addig "szeretett", amíg szüksége volt a segítségemre, utána jöttek a kifogások, hogy ő nem akar kapcsolatot. De ez azelőtt nem jutott eszébe, amíg erre-arra jó voltam. Annyira megalázó. Csak ígérgette, hogy majd beszélünk, meg találkozunk, aztán tiltott mindenhol. Úgy hallottam, már van neki más. Annyira lekezelően bánt velem, de amikor segítség kellett, akkor bezzeg jó voltam. Annyira fáj. Most úgy gyűlölöm, hogy nem is tudok másra koncentrálni.
2022. febr. 22. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szard le az életed így is teljes.
2022. febr. 22. 10:36
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Először is, fel kell ismerned a te felelősséged is, mert nem rendelkeztél annyi bölcsességgel, hogy felismerd, milyen ez az ember. Remélem, hogy tanultál az esetből.

Másodszor, a haraggal magadat mérgezed. Ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Engem ezek a csalódások egyébként arra késztettek, hogy több legyek, mint aki vagyok.

Gondolom, vannak még iránta érzelmeid. Ne alázd meg magad azzal, hogy keresed. Gondolj arra, hogy az élet véges, így nincs idő olyan emberekkel foglalkozni, akik nem értékelnek téged.

2022. febr. 22. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzetedet, magam is jártam így.

Ne okold magad és ne is szégyelld. Neki lenne rá oka, de ő nem fogja mert nincs lelkiismerete.

Majd idővel enyhül. Egyelőre próbálj töltődni, olyan dolgokkal foglalkozni és olyanokkal időt tölteni, amik, akik jó érzéssel töltenek el. Gyógyulnod kell.

2022. febr. 22. 10:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Próbálkozom, de nagyon nehéz, annyira erős a harag.
2022. febr. 22. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez valahol természetes, hogy haragszol, emiatt nem kell szégyellned magad. Arra figyelj, hogy ne e téma iránt forogjanak a gondolataid, hanem legyen tennivalód is. Ha azonban pozitívan nézel előre, akkor az idő múlásával ez a harag csökkenni fog.

Ha esetleg segít valamit, - mert nincsenek olyan ismerőseid, akik meghallgatnak - akkor ki is írhatod magadból, ami benned van, dobhatsz egy privát üzenetet is nekem.

Üdv,

#2-es valaszoló.

2022. febr. 22. 10:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezek azok az emberek, akiknek nincs lelkük. Nem kell keresned, mert sehol nincs bennük semmi. Üresek és kész.

Neked, mint empatikus lénynek, jogod van a boldogsághoz. Viszont neked ezt ő soha nem tudná és nem is akarná megadni.

Én az exemet tiszta szívemből gyűlölöm. Kétszínű, hazug, manipulatív, személyiségzavaros senkiházi, alkoholproblémákkal és nulla egzisztenciával. Csak ül a lyukas gönceiben és szép csendben utál mindenkit, aztán megír pár fenyegető levelet, mocskolódik kicsit, aztán megint néz ki a nagy alkoholista fejéből, bámulja maga körül a könyvkupacot. Bezzeg a könyvek... Azok nem tudnak visszadumálni. Csak akarattalan tárgyak. Hiszen neki erre van szüksége! Akarattalan tárgyakra, amiket pakolhat balról jobbra, aztán meg fordítva.

Mondd csak, te akarsz tárgy lenni? Én már baromira nem...

2022. febr. 22. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Én pár napja jöttem rá, illetve egy ideje tudtam, csak nehéz volt tudatosítani magamban azt, hogy akivel voltam, ő egy alja érdekember volt. Mindenkit tárgynak nézett, engem is, akit kedve szerint hanyagol,majd elővesz, tekintet nélkül a másikra, a másik érzéseire, igényeire. Szakítás lett a dologból. Még neki állt feljebb, engem hibáztatott és ignorál. Pár napig nem aludtam, majd elkezdtem "kivülállóként" nezni azt az embert. Visszagondoltam arra, hogy csak érdek és üzleti "barátságai" voltak/vannak, eszembe jutott hogy egy embernek, akinek poziciojánál fogva simán tudott volna segíteni, nem segitett, mert neki ebből nem lett volna haszna. Nekem is nyomta a kamu dumákat, hogy sok a munka, csak arra tud figyelni stb. Napokig nem keresett erre hivatkkozva, ha pedig igen, akkor vmi semleges dolgot írt ami legtöbbször arról szólt hogy fáradt... annyi esze sem volt, hogy miután engem a munkára hivatkozva megcsak fel sem hív napokig, mondván nincs ideje, ne rakjon ki közben egy fotót a közösségi oldalra arról,hogy szünetet, pihenőt tart! Mikor megmondtam neki hogy te csak rám nem akartál időt szánni, illetve max kedved szerint random modon elővenni, arra besértődött és engem okolt. Szóval kedves kérdező, hidd el, jobban jártál te is, hogy vége lett. Nekem sajnos elég sok időm és energiám ment el egy hozzám méltatlan emberre, de visszacsinálni nem tudom. Az biztos hogy legközelebb sokkal óvatosabb leszek. Minden jót kívánok, és fel a fejjel!
2022. febr. 23. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
7-es: lehet az én exemet dobtad most... de jól tetted...
2022. febr. 23. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!