Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék túl lépni ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék túl lépni ezen a fájdalmon?

Figyelt kérdés
Csak 4 hónapig jártunk, és 3 hónapja hogy egyedül vagyok. Elhitette mennyire szeret, és hogy velem akarja leélni az életét, ezt már 1 hét után mondta nekem. Én pedig mindig is annyira vágytam arra hogy végre engem is szeressen valaki. De mint kiderült ez csak egy hazugság volt, ugyanis dobott de egy fájdalmas módon. A kapcsolat alatt se bánt velem jól. A szakítás óta az jár a fejemben hogy én semmit se jelentettem neki, és hogy azokkal akikkel több évet együtt volt többet jelentett neki. A szakítás óta tiltotta a családomat is, pedig ő volt az aki szakított, és engem megbántott. Előtte se volt sok önbizalmam, de már annyi sincs mint előtte volt. Úgy érzem én már a 26 évemmel kifutottam az időből, és senkinek se fogok már kelleni, mert neki se kellettem.
2019. máj. 18. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne siránkozz annyit az segít. Nah meg az is, ha valamivel elfoglalod magad, barétok, munka, hobbi, bármi amikor nem vagy egyedül és nem ezen jár az agyad. Ilyenkor ez nehéz, de ha Te erős tudsz lenni legbelül és nem adod fel javulni fog idővel a helyzet is. Elég sokan átestek már ezen a dolgon és mind túléltük.
2019. máj. 18. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Kár siránkozni. Szedd össze magad és keress mást. Senki nem tud rajtad segíteni csak te saját magadon.
2019. máj. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!