Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy az exem ilyen hamar túl tudott lépni?
Már lassan 3 éve elváltunk. Miután elváltunk rá 7 hónapra elvette az aktuális barátnőjét. Ők akkor már hónapok óta együtt voltak. Mi csak 1 évig voltunk házasok de elötte 5 évig együtt éltünk. Fiatalon házasodtunk én 24 ő pedig 29 volt.
Igazából azért váltunk el, mert eltávolodtunk egymástól, ő kiment külföldre dolgozni nekem pedig volt egy botlásom. A válás óta egyébként nem beszéltünk, nem tudom, hogy napi szinten mi van vele.
Egyénként se nekünk se nekik nem született gyerekünk.
Nekem is van új kapcsolatom.
7 hónap tök Sok idő. Én 7 éves kapcsolatom után 2 hónapig voltam szingli.
Amúgy Mit érdekel ez téged? Te voltál a hibás, most már ne ezzel foglalkozz.
Kiszeretett belőled, és ahogy írtad volt egy botlásod, ami kapóra jött. Lépj túl rajta és ne rágódj már ezen, ő a múltad. Úgy gondolom minden új kapcsolathoz tiszta lap kell, ez nálad nincs meg úgyhogy a jelenlegi pároddal se tudsz szerelmi életet élni, javíts ki nyugodtan ha tévedek!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!