Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy az exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet, hogy az exem ilyen hamar túl tudott lépni?

Figyelt kérdés

Már lassan 3 éve elváltunk. Miután elváltunk rá 7 hónapra elvette az aktuális barátnőjét. Ők akkor már hónapok óta együtt voltak. Mi csak 1 évig voltunk házasok de elötte 5 évig együtt éltünk. Fiatalon házasodtunk én 24 ő pedig 29 volt.

Igazából azért váltunk el, mert eltávolodtunk egymástól, ő kiment külföldre dolgozni nekem pedig volt egy botlásom. A válás óta egyébként nem beszéltünk, nem tudom, hogy napi szinten mi van vele.

2019. máj. 14. 19:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jól csinálta a gyerek. Megszabadult ettől az irigy, hűtlen vénasszonytól.
2019. máj. 15. 09:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Vannak a nők, akik házasságban élnek. Fele elválik, mert unalmas... Fele félrelép, mert unalmas... Te mindkettőben aktív voltál. Akik találnak másik hapsit, aki jobb mint az előző, ők ugyanezt játszák el az újjal is. Akik nem találnak jobbat, azok siránkoznak a régiért... Most nem lenne unalmas? A férfi pénzt keresett rátok, nem hiszem, hogy jókedvéből járt külföldre dolgozni. Értékelted? Igen, félredgtál. Olyan vagy mint a fajtársaid 90%-a, álszent, haszonleső, önző liba. Én én én én én mert nekem jár, hát megkaptad tessék.
2019. máj. 15. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!