Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl lehet lépni valahogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl lehet lépni valahogy a külsején egy embernek, ha a mindene ami nem külső, lenyűgöz?

Figyelt kérdés
Vannak tapasztalatok?
2019. máj. 7. 22:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az a rohadt nem létező vonzalom mindent megakadályoz.
2019. máj. 7. 22:30
 2/11 anonim ***** válasza:

"Az a rohadt nem létező vonzalom mindent megakadályoz." tudod a belső értékeid is ilyen absztrakt fogalmak, ahogy a vonzalom. Hogyan érezhetnének irántad egy nem létező dolgot, nem létező dolgok alapján?

32/f

2019. máj. 7. 22:42
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Igen, túl lehet lépni. Sőt veszettül vonzónak lehet találni egy olyan személyt, akit ha csak egy fotón látnál, nem tetszene. Ettől még meglehet a szikra, vagy a kémia, hívjuk bárminek.

De ha csúnyának is találod az illetőt és nem mozdít meg benned semmit, csak kedveled, akkor ne számíts mindent elsöprő érzelemre.

4/11 anonim ***** válasza:
Nem. Legalábbis nálam nem működik.
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A külső nem objektív dolog. Hogyha valakinek taszít a külseje akkor nyilván nem lesz belőle kapcsolat. De attól, hogy ő nem gondolja magát egy Adonisznak vagy a nagy többség szerint nem vonzó nekem még tetszhet.

Eddig egyik párom sem volt "társadalmilag elfogadottan" jó pasi. Mindig hallgattam, hogy mindegyikőjük mellett úgy néztem ki mint a gazdag pasi aranyásó barátnője. A belsőjük nyűgözött le, és ahogy beléjük szerettem a külsejük is kezdett megfogni. A vonzalom nem csak külső függvénye. Egy jó humor, magas intelligencia, különleges személyiség nálam mindent kompenzál.

Amúgy sem jöttek be soha ezek a hú de jó pasik akikre mindenki csorgatja a nyálát. Nekem nem vonzóak, van akit kifejezetten ocsmánynak találok közülük.

2019. máj. 7. 22:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. máj. 7. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem. Mert egy idő után hiányérzeted lehet emiatt. Pl. irigyelni fogsz mást, akiknek szép külsejű párjuk van és így is boldogok. Hogy nekik megadatott, hogy mind külsőre és belsőre szép párjuk legyen.

A külső megfog, a belső megtart, a jó szex pedig hozzáláncol.

2019. máj. 8. 05:47
 8/11 anonim ***** válasza:
Túl, de sajnos zavarni fog utána is
2019. máj. 8. 07:43
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Ha nő vagy, akkor kizárt.
2019. máj. 8. 07:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, a külső vonzalom is kell. Főleg az elején. Ez van.
2019. máj. 8. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!