Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti meg szoktátok lepni a párotokat apróságokkal a hétköznapokon?
Kíváncsi vagyok mennyire jellemző ez. Az én szeretetnyelvem pl nem épül az ajándékozásra a párommal mégis veszünk/készítünk egymásnak dolgokat néha.
Gondolok itt bármilyen apróságra, akár a párod kedvenc ételének elkészítésére vagy egy szál virágra
Nekünk mindkettőnknek a minőségi idő a legfontosabb, de ettől függetlenül meg szoktuk lepni egymást apróságokkal.
A legjobban a kézzel írt kis üzeneteknek szoktam örülni :)
Igen, állandóan!
Szerintem ezek az apró kedvességek segítenek frissen tartani egy akár több 10 éves kapcsolatot is.
Van, amikor egy teljesen áltagos hétköznapon egy szép pár ezüst fülbevalóval jön haza.
Én finom, romantikus vacsorával várom, aranyos, szexi üzeneteket írunk egymásnak. Nagy, habos, forró fürdővel és pezsgővel várom, közben beszélgetünk, szeretgetjük egymást. Vagy belépek az ajtón fáradtan, rossz kedvűen, és azonnal csókolgatni, cirógatni kezd, és én is mindig ugyanígy teszek... pár másodpercen belül mindent megérzünk egymás apró gesztusaiból, így tényleg mondhatom, hogy nincsenek titkaink egymás előtt. Imádunk játszani és poénkodni egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!