Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan léphetek túl egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan léphetek túl egy ilyen fájdalmon?

Figyelt kérdés
Huszonévesen volt egy nagyon csúnya szerelmi csalódásom, ami után évekig nem bírtam férfira nézni. Nem ismerkedtem, bezárkóztam, talán rideggé is váltam és bizalmatlanná. Aztán tavaly találkoztam Vele, megtört a jég. Boldog voltam és újra tudtam bízni, kinyitottam a szívem. Elmondtam neki, mi történt velem, azt mondta, hogy benne bízhatok, mert nagyon szeret, és nem okozna fájdalmat vagy soha nem verne át. Hát, ennek az ellenkezője történt, pár hete egyre kevesebbet keresett, nem nagyon válaszolt, aztán messengeren szakított velem azzal a szánalmas szöveggel, hogy én nem ezt érdemlem amit ő adni tud, és hogy szeretne a barátom maradni, mert nagyon megszeretett. Gondolhatjátok. Azóta megtudtam, hogy összeszűrte a levet egy új kolléganőjével, aki azóta kidobta. Szerintem az életben nekem férfi többet nem kell. Ahányszor igazán megszerettem valakit, az átvert, megcsalt. Ennél már az is jobb, ha senki nincs, legalább ez a fájdalom is elmarad. Egyszerűen meggyűlöltem a szerelmet. A világ legnagyobb átverése az egész.
2021. júl. 1. 11:33
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Én is így vagyok ezzel.
2021. júl. 1. 11:35
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap engem is porra zuzott a ferfi akit szetetek. És még ezek utan amit művelt kellenék neki. Soha
2021. júl. 1. 11:39
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolom. Nem létezik szerelem.
2021. júl. 1. 11:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Pont azért fáj ennyire, mert létezik szerelem. Ha csak szúnyogcsípés lenne, kicsit vakarnád.

De a szerelemben arra vágysz, hogy a másiknak adhasd magad - s ha ezzel visszaél, akkor nagyon durván odavág neked.

Érdemes túltenni magadat rajta:

-dobj ki mindent, ami hozzá köt

-zárd le, s ne adj teret neki

-gyászold meg!

-s hidd el - te így vagy jó, ahogy vagy, vonzó és kívánatos vagy, magadtól, s nem általa.

Na, s ha ez megvan, akkor hajrá! Élvezd az életet, de jól fontold meg, kinek adod oda magad!

44/F

2021. júl. 1. 11:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszi, nála is azt hittem, jól megfontoltan, mert annyira rendesnek tűnt. Előtte 7 évig nem volt senki. És ez most nagyon padlóra küldött. Amúgy már kidobtam mindent, letöröltem, ahonnan kellett.
2021. júl. 1. 11:51
 6/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem átverés, csak nem megfelelő férfit választottál.
2021. júl. 1. 11:55
 7/17 anonim ***** válasza:
38%
Én is az összetört darabjaimat szedegetem minden pasi után. Az egyik csak szexet akart a másik összejött egy 16 éves kislánnyal, utána a következő flörtölt minden nővel az utolsó pedig közölte, hogy nem tudja elképzelni velem a jövőjét. Azt hiszem itt be is fejezem. Boldog élet kuka, család kuka, gyerek kuka. Marad az örök magány.
2021. júl. 1. 12:09
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
A Nők mindig rosszul választanak .
2021. júl. 1. 12:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
8. Ja véletlenül sem a szemét pasik hibája. :D Inkább ne írtál volna semmit.
2021. júl. 1. 12:17
 10/17 anonim ***** válasza:
Nekem azért van jogom írni szerintem , mert én az ellentábort képviselem :)
2021. júl. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!