Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetek túl egy ilyen fájdalmon?
7: "Boldog élet kuka"
És ezt számodra csak a párkapcsolat adhatja meg? Én úgy vagyok vele, hogy ha egyes számban is tudsz boldog lenni, akkor nyert ügyed van, többi már csak extra. :)
12: Ha így fogod fel, akkor tényleg nehéz lesz. Pedig nem nehéz a dolog.
Senki sem születik úgy, hogy hopp én teljesen rendben vagyok önmagammal (mentális higiéniájával) és a környezetemmel, stb. Ezen a fázison én is régen átmentem, hogy gyakorlatilag mankóként alkalmaztam a boldogságot. Hány ilyet olvastam társkeresőn, hogy "keresem a boldogságomat". Hmmm, ha tényleg azt keresi, akkor miért regisztrált fel? Miért várja el, hogy a másiktól megkapja és mi a garancia, hogy meddig tart ez a "kölcsönboldogság"? :)
Szerintem ezt már leírtam itt is soxor, hogy a boldogságnak vannak különböző forrásai. Van amikor veszel valamit és boldog vagy X ideig... Hát ez sem az igazi, mert ezek azért elmúlnak idővel, igaz? Ennek van a másik véglete, hogy csak natúr boldog vagy attól, hogy létezel... Durva mi? Pedig el lehet érni és ez (lenne) az a szint, amikor már nem szorulnál mankóra, nem mástól kapod meg, nem várod el, stb.
Én nagyon sokat fejlődtem ilyen irányban, mert már sikerült elérnem egy olyan lelki állapotot, ahol ezt érzem. Persze vannak ilyen minimankók, hogy feljön az ágyadra a cicád és dorombol, baromi jó érzés az is, természetesen. :)
tl;dr: Gondolj bele, mi lenne akkor ha két olyan ember találkozik akik önmagukban is képesek autentikusan boldogok lenni és még be is jönnek egymásnak, kompatibilisek csomó dologban, stb. ;)
16: Te döntésed!
Egyébként igazad van, bacca meg mind! Tuti nincs abból a "párból" aki maradt az ötön kívül egy olyan, aki nem cseszne át. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!