Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok járnátok olyan sráccal aki nagyon sok fájdalmon ment át és emiatt érzékeny nagyon?
Az, hogy min ment át talán nem is annyira fontos hogy megossza, csak ha szeretné. Az fontosabb, hogy emiatt milyen személyiség lett, mert befolyásolja, hogy hogyan viselkedik és sok konfliktust meg lehet vele spórolni.
Nem mindegy hogy miben nyilvánul meg az érzékenység. Ha abban, hogy lelkizni lehet vele, akkor még pozitívum is mert sok férfival nem lehet. De ha abban, hogy nekem kell őt megvédeni vagy hogy határozatlan és önállótlan, akkor átgondolnám, hogy akarok-e vele járni.
Ha felenk es onallotlan lett emiatt vagy sirva fakad, ha meglat egy osszetaposott csigat, akkor eloszor menjen pszichiaterhez, mert ez nem egeszseges. Utana lehet beszelni kapcsolatrol.
En is megtettem ezt a lepest es em bantam meg. :)
23N
# 6
Ilyenről szó nincs :)
Én mindenképp kíváncsi lennék a párom múltjára,persze csak addig a mértékig amíg nem kínos neki arról beszélni. Szeretném is,mindent megtennék érte.
Én is bármit megadnék egy fiúért aki elfogadja a nem túl szép multamat (nem, nem rbanckodásra gondolok ) 18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!