Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Operáltasd át magad nővé, és akkor neked is meg lesz engedve, így jó lesz?
De egy ilyen duzzogó nyavalygó kiskölök ki a francnak kell? Csodálkozol? Van még kérdés?
31. A traszok nem kellenek senkinek.
“ De egy ilyen duzzogó nyavalygó kiskölök ki a francnak kell? Csodálkozol? Van még kérdés?”
Bezzeg a duzzogó hisztiző, a problémákra csak annyit mondani képes hogy semmi nők. Azok tők természetesek az rendben van, sőt kötelező őket így elfogadni és szeretni. Igaze?
Nem kötelező. Kereshetsz magadnak sikeres nőt, aki kikaparja magának a szerencséjét, de szerinted egy ilyen szóba áll egy duzzogó hisztiző gyerekkel, mert az vagy, vagy ő férfit szeretne?
Tehát te biztos, hogy csak a párok boldogságára vagy irigy, és a sikeres, akaraterős gerinces, stb. FÉRFIAKRA nem?!
Csak egy kicsit kéne szembe nézned magaddal.
De felteszek neked egy kérdést.
Milyen életképed van 5 és 10 év múlva, ha maradsz ilyen, és milyen akkor, ha félreteszed az önsajnálatot, a tutyimutyiságot, megembereled magad, és teszel magadért?
Süt belőled, onnan. És ezt mindenki érzékeli, mindenkit taszít.
Na de mindegy, nem az én bajom.
Sajnáld magad, nyüszköljél, irigykedj, hisztizzél, toporzékoljál... Elvégre így kell a problémát megoldani. Komolyan, ha össze is jönnél egy nővel, képes lennél kapcsolatban odatenni magad, vagy ott is csak ezt játszanád. Nem elég az, hogy a saját életedet tönkreteszed, még másét is tönkre akarod tenni?!
Ha jót akarsz a másiknak, akkor kerüld el, ha meg rosszat, akkor nem érdemel meg téged, hacsak nem ő is hozzád hasonlóan rossz.
Akkor meg nyüszkölhetnétek, savanyodhatnátok, kesereghetnétek együtt kánonban, az lenne ám a nagy program!
Szerintem inkább ne legyen gyereked, se párod. A társadalomnak baromira nincs a fajtádra szüksége.
Tudd le az egészet azzal, hogy ez is az evolúció része kicsiben, és kész.
Talán ezzel a mondattal megválaszoltam a kérdésed. Az evolúció nem mindenkinek kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!