Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Más is irigy a boldog párokra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is irigy a boldog párokra?

Figyelt kérdés

#irigység #Boldog pár
2022. febr. 11. 21:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
30%

Igen. Belsőleg valószínűleg nem vagyok vonzó a nőknek és 5-6 éve nem volt barátnőm, nem volt olyan lány, akivel kölcsönösen elfogadtuk volna egymást párunknak. Mások pedig szinte csettintésre találnak párt maguk mellé akkor is, ha véletlenül egy rövid időre egyedülállóak lesznek.

28/F

2022. febr. 11. 22:15
 12/35 anonim ***** válasza:
68%
iligy
2022. febr. 11. 22:23
 13/35 anonim ***** válasza:
36%
Nem. Jó látni végre boldog arcokat 2 év covid-depi után. A többivel pedig nem foglalkozom. A saját dolgommal törődöm.
2022. febr. 11. 22:27
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
én csak arra a palira vagyok irigy, aki a szerelmemmel lóg, a többiektől nem sajnálom a párkapcsolatosdit xd
2022. febr. 11. 22:36
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Soha. Egyszer volt egy rossz érzésem, amikor egy barátnőm bejelentette, hogy párkapcsolatban van, ekkor rájöttem, hogy én vagyok az összes barátom közül az egyedüli szingli, ráadásul akkor két hónapja lett vége egy kapcsolatomnak. Na akkor volt egy érzelmileg durva estém :D
2022. febr. 11. 23:00
 16/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A magam részéről nem. :))) Akkor sem voltam irigy, amikor éppenséggel nem volt senkim. Valahogy az érdekel, hogy NEKEM mim/kim van, és az adott dolgokból igyekszem kihozni a legjobbat. :)))
2022. febr. 11. 23:12
 17/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem, és nem is értem azokat az az embereket akik irigységből keresztbe tesznek nekik. Pld. volt olyan hogy egy valentin napon az ilyen nyomik direkt lefoglaltak minden második helyet a moziban, hogy a párok ne tudjanak leülni egymás mellé. Azért ez elég szánalmas. :D
2022. febr. 12. 01:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
17# Na ja. És mindenki azzal jön, hogy így a covid meg úgy a kovid. Nem vagyok benne biztos, hogy kizárólag a covid nehezíti meg az életünket.
2022. febr. 12. 08:46
 19/35 anonim ***** válasza:
82%

#17:

Szerintem az nem konkrétan a pároknak szólt, hanem a médiakampánynak, ami már január közepén hiszti tárgyává teszi ezt a napot.

2022. febr. 12. 08:49
 20/35 anonim ***** válasza:
77%
Nem, mert többnyire a boldogság csak az egyik fejében létezik. Nem igazán láttam még kölcsönösen szerelmes párokat. Az más kérdés, hogy az egyik éveken át álltatja magát.
2022. febr. 12. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!