Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigykedem a Facebookon a boldog párokra?
Figyelt kérdés
Irigykedve nézem Facebookon a képeken pózoló boldog párokat, meg azokat a lányokat is akiknek több pasi is lájkolja a képét, ezáltal kifejezve hogy tetszik a férfiaknak. Bezzeg én senkit nem érdeklek, és még a képemet se lájkolja egy férfi sem. Olyan rossz azt látni másnak milyen jó élete van, ide-oda elmegy a párjával nyaralni. A napokban láttam az ismerőseim között egy olyan párt, akik évek óta együtt vannak de szakítottak, kiírták hogy egyedülállóak, majd egy nap múlva már megint kapcsolatban voltak. Bezzeg hozzám a kutya se ragaszkodna. L/232016. máj. 9. 10:23
1/17 anonim válasza:
Azért, mert ahogyan írtad: "Bezzeg én senkit nem érdeklek", "Bezzeg hozzám a kutya se ragaszkodna". Sokan vagyunk így, én lassan már a nem boldog párokra is irigy vagyok, mert legalább nincsenek egyedül.
2/17 anonim válasza:
Mesélj magadról! Egyébként miért a facebookot veszed mércének? Oda boldog-boldogtalan tesz ki mindenféle képet,hogy milyen jó nekik, mennyire szeretik egymást stb. A való életben pedig sokszor másképp van.
3/17 anonim válasza:
Pont errol szól a nyamvadt fészbook! Azt sugallja, mindenki boldog körülötted s te vagy az akinek meg egy barátja sincsen.
Ha nincs senkid akkor vagy itt ismerkedj, mert itt soknak nincs párja vagy mas online felületen, ott minden lany kap, elég sok egó növelést!
4/17 A kérdező kommentje:
Talán mert más tényleg boldog, csak én nem.
2016. máj. 9. 10:34
5/17 anonim válasza:
Ne a facebook legyen a mérce. Egy ismerősöm több mint egy évig volt a barátnőjével együtt, állandóan a nagy mosolyos közös képek voltak kitéve, minden hétvégén valami programról becsekkoltak. Aztán hirtelen egyszer csak vége lett, mindenki meglepődött, "dehát olyan boldogok voltatok", dehogy voltak... a srác elmondta, hogy kb már az első félévben jelentkeztek a gondok, és csoda hogy eddig bírta. A képekre mindig kényszerítette a lány, állandóan tolni akarta a facebookra, hogy most milyen jó, még akkor is, ha a kép előtt veszekedtek. Ahol bizonygatni kell a külvilág felé, hogy milyen boldogok vagyunk, ott nincs boldogság...
6/17 anonim válasza:
Senki sem akar maga melle egy onsajnaltato alacsony onbizalmu csak a sajat hianyossagaival torodo embert. Magadon valtoztass ne mastol vard hogy majd ra tamaszkodva valtoztatni tudsz. Sajat tapasztalat, nem megy. Olyankor kezdodik a feltekenykedes es a hiszti.
7/17 A kérdező kommentje:
Talán ha kapnék valami pozitiv visszajelzést, pl. férfiak is lájkolnák az én képeimet is, akkor egy kicsit jobb lene az önbizalmam.
2016. máj. 9. 11:12
8/17 anonim válasza:
Mi a neved? bejelöllek facebookon és nyomok a képeidre egy "tetszik"-et, ha ez boldoggá tesz. Írtam már,hogy nem minden úgy van,ahogy a facebookon látni, erre példa egy kép,amin be vagyok jelölve így is. A képen a nagynéném, az unokatesóm (nő), neki a huga és annak a férje, meg a kis gyerekük látható. Pesten egy mcdonáldban készült a kép, egy közös, sütizés, kávézás. Milyen szép családi idill, aha a valóságban meg az van,hogy az unokatesóm férje próbálja kisajátítani magának az unokatesómat, tiltaná a rokonaitól, a saját nővérétől, ebből ugye konfliktusok adódnak. Azt se engedte meg a mekizés előtt, hogy eljöjjön a "hugi" hozzám a gyerekkel, persze mekizés után rájött,hogy nem vagyok olyan rossz ember,mint, ahogy azt ő képzelte ismeretlenül. na ennyit a" facebook csili-vili, mindenki boldog, mosolyogjunk a fényképezőbe képekről."
9/17 Noren1989 válasza:
Az én képeimet sem nagyon lájkolgatják, pedig még nő sem vagyok. Írj privit, beszélgessünk erről.
26/F
10/17 anonim válasza:
Nem kötelező fent lenni a Facen.Jobban fogod érezni magad,ha nem jársz fel.Én is így tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!