Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért irigykedem a Facebookon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért irigykedem a Facebookon a boldog párokra?

Figyelt kérdés
Irigykedve nézem Facebookon a képeken pózoló boldog párokat, meg azokat a lányokat is akiknek több pasi is lájkolja a képét, ezáltal kifejezve hogy tetszik a férfiaknak. Bezzeg én senkit nem érdeklek, és még a képemet se lájkolja egy férfi sem. Olyan rossz azt látni másnak milyen jó élete van, ide-oda elmegy a párjával nyaralni. A napokban láttam az ismerőseim között egy olyan párt, akik évek óta együtt vannak de szakítottak, kiírták hogy egyedülállóak, majd egy nap múlva már megint kapcsolatban voltak. Bezzeg hozzám a kutya se ragaszkodna. L/23
2016. máj. 9. 10:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Várom a nevet! :) Különben te magad vagy az oka,hogy nem vesznek észre, itt panaszkodsz, de ha megkérünk,hogy mesélj magadról, vagy próbálnának itt ismerkedni, arra semmit nem reagálsz. Engem sem vesznek észre, de ha valaki ír, vagy akar valamit, nem zárkózom el a lehetőség elől.
2016. máj. 9. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
A fb 90%a kamu.
2016. máj. 9. 12:07
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem irígykedek mert tudom hogy például az egyik csaj csalja a párját, a másiknál mindig veszekedés van, a harmadiknál a férfi csalja a nőt. Persze a facebookon mindenkinél minden szép és jó, együtt pózolnak mosolyogva puszilkodva. A valóságban meg közel sem.... Ilyen kapcsolatokra felesleges irigynek lenni, meg úgy egyébként sem kell irigykedni attól neked nem lesz jobb.
2016. máj. 9. 12:55
 14/17 anonim ***** válasza:
36%

ilyen rinyálós, fb-n lógó 3,14csához én se ragaszkodnék.

Ahhoz le kellene tenni valami jellembelit, hogy ragaszkodjak hozzá. a rinyálás meg az önsajnáltatás nem az.

2016. máj. 9. 13:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Miert nem foglalkozol a sajat eleteddel, ahelyett hogy masoket nezegeted a fbon?
2016. máj. 9. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálad a FB a mérce? Leírom, mi történt velem a minap. Várom a főnökömet a kocsiban a Hegedűs Gy. utcában, sétál a járdán a csaj full mérges fejjel, egyszer csak megáll, előkapja a mobilját, kivirultan széles vigyorral és fogsorral szelfizik egyet, nyomkod párat a mobilján, elteszi, és ugyanolyan mérges fejszerkezettel ballag tovább. Mindez előttem premier plánban. :D Na ez a Facebook világa. :D
2016. máj. 9. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is kicsit így érzem magam mint Te, kérdező. Főleg a május elsején felrakott ezer májusfás képek után lett rossz a kedvem. Tényleg úgy tűnik facebookon hogy mindenki boldog de ahogy írták itt többen is, hidd el nem így van.

Mondok én is neked egy példát: az egyik ismerősöm a barátnőjével folyamatosan rakja fel a szerelmesebbnél szerelmesebb képeket. Természetesen közös moziról, vagy ha mennek valahova akkor a kocsiban is készítenek képet, valentin napi ajandék, most májusfa+májuskosár, közös kép a profilképük, a borítóképükön a dátum van amikor összejöttek :D na hát a valóság teljesen más. Folyton veszekednek, már nem egyszer szakítottak volna is de a lány nem akar, ezért beleegyezett hogy a fiú közben szexeljen mellette másokkal is. De előtte is csalta a csajt. Szóval képzelheted mennyire boldogok:)

Ne higgy el mindent és nem a lájkok számától valaki húú de jó csaj. Biztatlak úgy hogy szintén magányos vagyok. Fel a fejjel!

21L

2016. máj. 9. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!