Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért irigykedem a Facebookon a boldog párokra?
ilyen rinyálós, fb-n lógó 3,14csához én se ragaszkodnék.
Ahhoz le kellene tenni valami jellembelit, hogy ragaszkodjak hozzá. a rinyálás meg az önsajnáltatás nem az.
Én is kicsit így érzem magam mint Te, kérdező. Főleg a május elsején felrakott ezer májusfás képek után lett rossz a kedvem. Tényleg úgy tűnik facebookon hogy mindenki boldog de ahogy írták itt többen is, hidd el nem így van.
Mondok én is neked egy példát: az egyik ismerősöm a barátnőjével folyamatosan rakja fel a szerelmesebbnél szerelmesebb képeket. Természetesen közös moziról, vagy ha mennek valahova akkor a kocsiban is készítenek képet, valentin napi ajandék, most májusfa+májuskosár, közös kép a profilképük, a borítóképükön a dátum van amikor összejöttek :D na hát a valóság teljesen más. Folyton veszekednek, már nem egyszer szakítottak volna is de a lány nem akar, ezért beleegyezett hogy a fiú közben szexeljen mellette másokkal is. De előtte is csalta a csajt. Szóval képzelheted mennyire boldogok:)
Ne higgy el mindent és nem a lájkok számától valaki húú de jó csaj. Biztatlak úgy hogy szintén magányos vagyok. Fel a fejjel!
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!