Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Facebookon való ismerkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon való ismerkedés mennyire válhat be?

Figyelt kérdés

Nem szeretem ezt a fajta ismerkedést, többre értékelem a személyes beszélgetéseket. Viszont nincs sok alkalmam új embereket megismerni, mert nem nagyon járok szórakozóhelyekre, sem máshova, ahol lehetőségem lenne ilyesmire. Az internetes ismerkedést alapvetően olyannak tartom, hogy a valós embert nem igazán lehet ott megismerni, nyilván előbb-utóbb jönne a személyes találkozó, de viszonylag sok lánnyal kéne addig találkozgatnom, amíg tényleg olyannal hoz össze a sors, akivel kapcsolatot tudnék elképzelni. De nem tudok rászánni annyi időt és pénzt, hogy ez sikerülhetne. Viszont mivel nagyon más lehetőségem nincs, így marad a facebook, mint olyan. De nem tudom ,hogy tudnék ráírni úgy egy lányra, hogy ne vágja le egyből, hogy mit akarok vagy hogy akár profilkép alapján egyből el ne ítéljen. Bár a személyesem lát és nem tetszem neki, akkor is lekoppinthat, de ott nem tudja megtenni, hogy nem nézi meg, amit írtam és ne adj isten még meg is kedvelhet a beszélgetés végére.

Szóval a kérdésem, hogy nagyon gáz a fb-os ismerkedés? Lehet belőle komoly kapcsolat? Hogyan közeledjek, hogy ne keltsek a lányban ellenszenvet? Vannak tapasztalataitok?

20/F

2016. ápr. 23. 23:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a fbon jöttem össze a párommal akivel alig egy hónap múlva lesz az egy éves fordulója az eljegyzésünknek... Szóval lehetséges komolyat találni facen is csak nem könnyű, de hajrá fogj bele és ne add fel akárhányszor csalódsz is... Ennyi :) 19/L
2016. ápr. 23. 23:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Társkeresőzz, face nekem nem vállt be, azt se tudod kit akarsz keresni, ottmeg konkrétan kritériumnak megfelelően kershetsz.
2016. ápr. 24. 00:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagyon. Véleményem szerint ha élőben nincs szerencséje az embernek akkor az ilyeneken, sem a frászbukon sem lesz nagyobb.
2016. ápr. 24. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:

kicsit kínos, de annyira csalódott voltam már, hogy Facebookon kezdtem el jelolgetni random srácokat, hogy hátha valamelyik lesz majd a nagy ő. de nem biztam benne, ha rám is írtak, mindig volt valami bibi. aki nem volt szimpatikus, vagy en nem voltam neki, töröltem le.

aztán egy nap akit bejeloltem, jol eltudtunk csetelni. ugye elhivott randizni hamar. hát szuper, már akkor úgy éreztem talin, hogy megtalaltam a másik felem.. lassan 3 eve vagyunk együtt.

szóval bevalhat, de ne tokolj sokat, hivd el találkozni. annak nincs értelme, hogy hetekig cseteltek, aztán a randin derül ki, hogy nem passzoltok. ha kb 1 hétig cseteltek minden nap, es o is érdeklődik, akkor hívd el nyugodtan. de hamarabb is elhivhatod, csak többet ne várj, ha rám hallgatsz..

nekem volt olyan a barátom elott, hogy valakivel hónapokig cseteltunk, de sosem hivott el. végül megelégeltem. akkor meg jött könyörögni, hogy de hát el akart majd hívni valamikor.. hát késő.

ja és sok hülyét is ki lehet fogni. ne add fel. de tarskereso szerintem jobb ötlet, mert facen nem mindenki szeret ismerkedni, tarskereson meg azért van ott, hogy ismerkedjen.. vagy tindert dicsérik sokan, ott is ki lehet fogni olyat, akivel jól kijottok, kölcsönös az érdeklődés.

Bár a személyes ismerkedés is jó, de érthető, hogy sokkal több lehetőség van a neten.. olyanokkal is megismerkedhetsz, akivel amúgy sosem talalkoznal a való életben.

2016. ápr. 24. 05:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Én mindenkit lepattintok akit nem ismerek. A facebook nálam nem erről szól.
2016. ápr. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!