Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dj Bax kérdése:

Ismerkedés pl facebookon?

Figyelt kérdés
Facebookon már sok csajnak írtam de meg se nézték vagy nem írtak vissza többségében, nem tudom telefonon nem úgy kapnák meg mint gépen mert ilyet is hallottam hogy más valami mappába teszi, na de maradjunk annál hogy megkapja. Mi olyat írjak neki ami felkelti az érdeklődését és ha bejövök neki vagy lát bennem valamit írni is fog vissza? (persze ha nincs kapcsolatban mert akiről egyértelműen kiderül annak nem írok)
2016. márc. 7. 19:25
1 2
 1/14 Mumusan ***** válasza:
100%

Számomra elképzelhetetlen hogy Facebookon ismerkedjek. Személytelen.

29N

2016. márc. 7. 19:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Csak úgy ismeretlen lányoknak írkálsz?

Hát nem azért, de én sem írnék neked vissza, még ha baromi jól néznél ki, akkor sem!

2016. márc. 7. 19:27
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is személytelennek érzem, a Facebookot meg kb annyira használom, hogy tartsam a kapcsolatot a barátaimmal/rokonokkal, akiket nem látok napi/heti szinte, illetve az egyetemhez fontos infók a Facebook csoportban kerülnek megbeszélésre, de ismerkedni nem ott szoktam.

Többször írtak már rám, ilyenkor visszaírok mindig valami normális hangnemű választ, hogy bocsi de nem. Szóval nem elküldöm a fenébe a srácot.

2016. márc. 7. 19:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Pl facebookon? Miert akarsz te lengyel facebookon ismerkedni?
2016. márc. 7. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
87%

Lehet, rohadt módon le vagyok maradva, de tudtommal az FB nem társkereső oldal, hanem ismerősökkel kapcsolattártásra való.

Én sem írnék vissza idegeneknek. Nálam le is van tiltva, hogy nem ismerős írni tudjon.

2016. márc. 7. 19:31
 6/14 anonim ***** válasza:

Én 15 éven keresztül próbálkoztam összejönni egy nővel mindenféle médián keresztül aztán meguntam. Mikor kirobbant ez az internet mánia, eleinte a nők nem igazán voltak érdekeltek.

Aztán szépen lassan jöttek a chatek, fórumok, társkeresők és ezek után érkezett a mai szociális média mint például a facebook.

Nos egy közös pont van mindegyikben including valós élet: A lányok/nők csak azt nézik, hogy nézel ki. Két lehetőség van: Vagy küldesz képet és utána nem írnak soha többet, vagy pedig nem vagy hajlandó küldeni akkor pedig azért nem. Mindezt csak azért mert ocsmány és alacsony vagyok. Megjegyzem, hogy az életben csak fintorogni szoktak rám a nők, időnként egy gúnyos mosoly.

Szóval ha nem nézel ki jól, sajnos majdnem mindegy, hogy mit csinálsz, nem lesznek túl jó tapasztalataid.

34F

2016. márc. 7. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Jól tudod, ha idegen, akkor nem kapja meg. Egy értesítést kap, hogy engedélyt kérsz az üzenetküldésre, de ilyen értesítéseket sokszor meg sem nézik rendesen vagy elfelejtik. Nem facebookon kell ismerkedni.
2016. márc. 7. 19:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Ismerkedj a haveri/baráti társaságodból, mintsem vadidegen nőket szólítasz le utcán, vagy FB-on írsz rá ismeretlen nőkre. Ha nincs akkora köröd, akkor igyekezz kibővíteni, hogy minél több embert ismerj, és minél többen ismerjenek téged is. De DJ-ként neked ezt tudnod kéne. :D
2016. márc. 7. 19:40
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem lengyel facebookon akarok én ismerkedni meg persze nem társkereső oldal de magamból kiindulva ha nekem írna 1 lány aki keres komoly kapcsolatra pasit társat miért ne írjak neki vissza elvégre belsőt is meg kell ismerkedni meg neten kicsit beszélgetni utána meg a tali, legalábbis szerintem 1 normális csaj aki normális pasit szeretne ez lenne a logikus (bár a nőktől általában távol áll a logikus gondolkodás tisztelet a kivételnek). És beszélgetni neten kiderül az normális rendes e a pasi legalábbis nálam rólam kiderül az biztos főleg hogy sexmániás se vagyok mint a legtöbb pasi hogy csak megfektetni akarja a nőt és teljesen más vagyok nekem társ kell 1 életre csak ettől is általában megilyednek a lányok hitetlenek kiscit ami nem is csoda de kicsit bizzanak jobban
2016. márc. 7. 19:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Haver, fb-n ismerkedés nem célravezető és sokan mint írták nem is megfelelő hely. Ha nagyon virtuálisan akarsz akkor Tinderezz.
2016. márc. 7. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!